Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlılara online doktor danışmanlık hizmeti

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, hizmete girecek olan e-doktor uygulamasının müjdesini verdiler. Uygulama sayesinde Erzincanlılar online doktor danışmanlık hizmeti alabilecek.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada; “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi alt yapısını hizmet ağını güçlendirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında çok yakında e-doktor uygulaması Erzincan’ımızın hizmetine sunulacaktır.

Böylece evimizden çıkmamamız gereken bu günlerde Uzman Hekimlerimiz tarafından tıbbi danışmanlık hizmeti hemşehrilerimize sunulacaktır.

Sistem üzerinden görüşme için öncelikle randevu alınacak. Daha sonra randevu saati gelince ekipler tarafından arama yapılarak WhatsApp üzerinden hekimlerle görüntülü görüşme sağlanacak.

 Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Bu çalışmalarda büyük emekleri olan Sağlık İl Müdürümüz Doç. Dr. Erkan Hirik’e, Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen ve tüm sağlık teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.