Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastanede tüm tedbirler alındı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen, Salgın hastalık sürecinde de ,sorumluluk bölgem olan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gereken tüm tedbirlerin alındığını, alınmaya devam ettiğini belirterek, "Makam devletin, can Allah'ındır." sözü ile başladığımız görevimize, "Mevzu vatan ise hepimiz ölelim. Mevzu makam ise hepiniz ölün" bilinci ile devam etmekteyiz dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Haber: İbrahim Gürler

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen sosyal medyadan bir açıklama yaparak teşekkür etti.

ÇORBADA BİR TUTAM TUZUMUZ BULUNMUŞ İSE NE MUTLULUK NE ŞEREFTİR

Çimen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  Sosyal medyada şahsım için düzenlenen “alkış” kampanyası için teşekkür ediyorum. Ama bilinmesini isterim ki bu alkışların esas sahipleri, tüm riskleri göze alarak, hastayı muayene eden hekim, tedavi planını eksiksiz uygulayan hemşire, teknisyen, kayıtlarını tutan bilgi işlem, yemeğini yapan mutfak personeli, odasını temizleyen temizlik personeli, musluğunu lambasını tamir eden teknik atölye ekibi arkadaşlarımdır. Çorbada bir tutam tuzumuz bulunmuş ise ne mutluluk, ne şereftir.

MEVZU VATAN İSE HEPİMİZ ÖLELİM MEVZU MAKAM İSE HEPİNİZ ÖLÜN

“Makam devletin, can Allah’ındır.” sözü ile başladığımız görevimize, “Mevzu vatan ise hepimiz ölelim. Mevzu makam ise hepiniz ölün!” bilinci ile devam etmekteyiz. Allah ‘a hamd olsun ki ,biz Orhan kuluna dua edenlerin duası kabul olmuş, ek hizmet binamızın açılışı salgın hastalık başlamadan bizlere nasip olmuştur. Bu bina sayesinde bu zor günlerde büyük kolaylık lütuf olunmuştur. Bizzati şahidi olduğum bu süreci yöneten Son Başbakanımız Binali Yıldırım beyefendiye ne kadar teşekkür etsek azdır.

Derdimiz devlet, aşkımız millet, sevdamız memlekettir. Her fırsatta dile getirdiğimiz üzere ne makam, ne mevki tutkumuz yoktur. Tek tutkumuz ve gururumuz doğduğumuz ,büyüdüğümüz Erzincan ‘a hizmettir. Bu tutku şahsi heves ve arzularımızın çok çok üzerindedir.

DEVLET AKLINDAN ÖTESİ BOŞ

Allah ‘ın takdirinden gayrısı yalan, Devlet aklından ötesi boş, Halk rızasından ötesi ehemmiyetsizdir. Ne aklımız tutulmuştur, ne de her ne kadar Erzincan ‘lı olsak da gözümüz kördür. Denileni anlamakta, denilmeyeni sezmekteyiz. Bizi bilen bilmekte, kendimizi gizlememekteyiz.

Salgın hastalık sürecinde de sorumluluk bölgem olan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde gereken tüm tedbirlerin alındığını, alınmaya devam ettiğini de belirtmek isterim. Ayrıca bu ve daha önceki süreçlerde her daim üstün çaba ve gayret gösteren, Erzincan’ımız için büyük şans olduğunu düşündüğüm, her daim örnek rol model olarak aldığım Sayın Valim Ali Arslantaş ‘a da şükranlarımı sunmak istiyorum dedi.