Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Erzincan’da ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Erzincan’da ağız ve diş

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’da Atatürk Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde yeni hizmete giren ve toplumun tüm bireylerinin sağlıklı dişlere kavuşması için deneyimli Diş Doktoru Serdar Çetinkaya ve Diş Doktoru Hazel Ceren Çay tarafından yeni bir konsept oluşturularak hizmete sundukları Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete girdi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından açılışı yapılan Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışına ilgi ve katılım yoğun oldu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, konuşan Başkan Bekir Aksun Erzincan’da ağız ve diş sağlığı alanında önemli hizmetler verileceğine inandıkları Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin hayırlı olmasını diledi.

Kurdele kesimi sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar, Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini gezerek poliklinik yöneticileri Diş Doktoru Serdar Çetinkaya’dan bilgiler aldı.

Erzincan’da ağız ve diş sağlığı konusunda hizmetler vereceklerini belirten Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ortaklarından Diş Hekimi Serdar Çetinkaya, teknolojik ekipmanlarla alanında uzman hekimlerimizin hizmet vereceği Polikliniğimizin açılışını gerçekleştirerek Erzincan’ımıza hizmet vermeye başladık.  Erzincanlılara diş sağlığı ve tedavisi konusunda en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu güzel günümüzde yanımızda olan dostlara teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimizi Özel Dental 24 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimize bekliyoruz” diye konuştu.