Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıkçıların Bayram hediyesi Binali Yıldırım’dan

Son Başbakan ve TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan’daki koronavirüsün kahramanları sağlık çalışanlarına Ramazan Bayramı öncesinde Bayram tebriği ve çeşitli hediye gönderdi.

Son Başbakan ve TBMM

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, memleketi Erzincan’daki sağlık çalışanlarına Ramazan Bayramı öncesinde bayram tebriklerini ve hediyelerini gönderdi.

Korona virüsle (Covid-19) mücadelede yoğun gayret gösteren sağlık çalışanlarını unutmayan eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın tebrik ve hediyelerini AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile AK Parti Erzincan Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Kayser ve yönetim kurulu üyeleri iletti.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Şireci konuyla ilgili olarak açıklamasında; “Erzincan Sağlık İl Müdürümüz Erkan Hirik nezdinde tüm sağlık çalışanlarımızı Ramazan Bayramı öncesinde ziyaret ederek, Son Başbakanımız Medar-ı İftiharımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendinin bayram tebriklerini ve hediyelerini sağlık çalışanlarımıza takdim ettik. Koronavirüs ile cansiperhane çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın çalışmalarında başarılar diledik. Evde Kallalım Erzincan diyerek Hep Birlikte Başaracağız” dedi. Sağlık çalışanları Son Başbakan Binali Yıldırım’a ve AK Parti Erzincan yönetimine teşekkür ettiler.