Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör Kulüplere bilgilendirme toplantısı yapılacak

Erzincan ASKF 2019-2020 futbol sezonu öncesi Kulüp başkanları ve temsilcileri bir araya gelerek yeni kurallarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak.

Erzincan ASKF 2019-2020 futbol

Türkiye Futbol Federasyonunun 2019-2020 Sezonu Amatör Futbol Liglerine Uygulanacak Esaslar Kitapçığı yayınlandı. Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, yeni sezonda ilgili uygulama esaslarının yer aldığı kitapçığın 31 Ağustos tarihinde yapılacak olan toplantıda kulüplere dağıtılacağını söyledi.

TFF’nin 2019-2020 sezonunda amatör lisans işlemi bedelleri, amatör futbol müsabaka ve disiplin uygulamaları, amatör liglerde yaş, statü, liglerin başlangıcı ve bitiş tarihlerinin yer aldığı uygulama esaslarının yer aldığı kitapçık basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacak.

TRANSFER DÖNEMİ 11 EKİM’DE BİTİYOR

Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan,  “2019-2020  Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar” kitabı adı altında basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacağını ifade ederek, Amatör futbolcuların birinci transfer dönemi işlemleri 30 Temmuz – 11 Ekim 2019  tarihleri arasında, ikinci transfer dönemi işlemleri ise 02 Ocak-14 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini’’ söyledi.

TOPLANTIYA DAVET

Başkan Turan, 31  ‘‘Ağustos 2019 tarihinde Erzincan ASKF binasında  saat 12:00’da yapılacak olan toplantıya tüm Kulüp Başkanı ve Temsilcilerinin katılmasını isteyerek bu toplantıda kulüplere yeni sezonda lisans işlemleri için gerekli olan evrakların çıktıları, TFF tarafından gönderilen kitapçıkların dağıtımı ve yeni sezonda yapılması düşünülen projeler hakkında bilgilendirme yapılacaktır’’ dedi.