Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör’de çeyrek final heyecanı

ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Küme play off çeyrek final ilk maçları oynandı. Erzincan 1’nci Amatör Ligi B gurubunu lider tamamlayan Erzincan 1968 Spor, play off çeyrek final ilk maçında Kargın Belediyespor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ikinci maç için önemli avantaj elde etti.

ASKF ile Futbol İl

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Birinci amatör kümede heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda Erzincan 1968 Spor ve Tercan 17 Şubatspor rahat kazanırken, Yeşil Refahiyespor ise zorlanarak galip gelmesini bildi.

REFAHİYESPOR ZORLANDI 

Amatör ligi plaf of çeyrek final ilk maçı Refahiye İlçe Stadında oynandı. Yeşil Refahiyespor -Erzincan Enerji Belediyespor karşılaşması Refahiyespor’un 4-3’lük üstünlüğü ile sona erdi.

İLİÇ MAÇA ÇIKMADI

Erzincan 1 amatör ligde oynanması gereken Erzincan Gençlerbirliği – İliç Gençlikspor karşılaşması – İliç ekibinin maça çıkmamasından dolayı Erzincan Gençlerbirliği karşılaşmadan 3-0 hükmen galip sayıldı.

ERZİNCAN 1968 SPOR FARKLI KAZANDI

Erzincan 1 amatör ligi B gurubunu lider tamamlayan Erzincan 1968 Spor, play off çeyrek final ilk maçında Kargın Belediyespor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ikinci maç için önemi bir avantaj elde etti.  Karşılaşmada Ferhat Atilla 5 gol ile takımın galibiyetinde önemli rol üslenirken, diğer goller ise Sefa Uludoğan, Sinan Korkmaz, Hasan Direk ‘ten geldi.

TERCAN 6 GOLLE GEÇTİ

Amatör ligin iddialı ekiplerinde Tercan 17 Şubatspor kendi evinde karşı karşıya geldiği Kavakyoluspor’u 6-1 mağlup ederek yarı final için çok önemli bir avantaj elde etti.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Emin Turan,  Birinci amatör ligde grup maçlarının sona erdiğini ve Play Off çeyrek final karşılaşmalarının ilk maçlarının hafta sonunda oynandığını ifade ederek çeyrek final müsabakaları ilimize yakışır şekilde devam etti.  Bundan sonraki karşılaşmalarda da aynı olgunluk içersinde ligimizi tamamlayacağımıza inanıyorum dedi.