Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatörde heyecan başlıyor

Bölgesel Amatör Lig ve Erzincan 1. Amatör Güven Ataş Liginde heyecanı 30 Ekim’de oynanacak müsabakalarla başlıyor. Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, hafta sonu başlayacak yeni sezonunun heyecanını hissettiklerini belirterek, "İnşallah şehrimiz adına başarılarla dolu bir sezon yaşarız." dedi.

Bölgesel Amatör Lig ve

İbrahim Gürler

2021-2022 sezonu pandemi nedeniyle verilen aranın ardından Erzincan 1. Amatör Güven Ataş Ligi ve Bölgesel Amatör Lig hafta sonunda oynanacak olan maçlarıyla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Liglerin 30 Ekim’de başlamasıyla ilgili kararının ardından, yerel liglerin de başlamasına onay vermesiyle birlikte futbol severler maç saatlerini heyecanla beklemeye başladı. Yeni sezon Cumartesi günü oynanacak olan maçlarla başlarken, bir sezonluk aranın ardından başlayacak olan Amatör Ligde kıyasıya bir heyecan yaşanması bekleniyor.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, geçen sezon sadece Bölgesel amatör ligde heyecan yaşandı, “Bu sene de hem BAL liginde hem de yerel Amatör ligde birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak. Buradan tüm kulüplerimize, yöneticilerimize, sporcularımıza başarılar dilemek istiyorum. İnşallah kazasız, belasız, pandeminin her geçen gün azaldığı bir sezon olur. Şehrimiz adına başarılarla dolu bir sezon yaşarız.” diye konuştu. Turan ayrıca Erzincan 1.Amatör Güven Ataş liginin sezon açılışı 30 Ekim 2021 Cumartesi günü Otlukbeli Gençlik ve Spor İle Çayırlı Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacağını belirtti.

Erzincan’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Erzincan 1968 Spor 30 Ekim Cumartesi günü Trabzon Doğanspor’a konuk olurken Erzincan Ulalarspor ise 31 Ekim Pazar günü kendi evinde Rize Özel İdare Spor’u konuk edecek.

BAL LİGİ 2. BÖLGE 1.GRUP HAFTANIN MAÇLARI

Trabzon Doğanspor – Erzincan 1968 Spor

1461 Trabzon – Bahcecikspor

Bayburt Belediyespor – Salarha

Erzincan Ulalar Spor – Rize Özel İdare Spor

Çayeli Spor – Çarşıbaşıbelediyespor