Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatörde perde açıldı

Erzincan 1. Amatör Ligi 2021 – 2022 Güven Ataş Sezonu Otlukbeli Gençlikspor ile Çayırlı Belediyespor maçı ile başladı. Otlukbeli ilçe stadında oynanan müsabakayı Çayırlı ekibi 4-1’lik skorla kazanarak, sezonun ilk galibiyetini alıp 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Erzincan 1. Amatör Ligi

İbrahim Gürler

Otlukbeli İlçesinde düzenlenen sezon açılışına İlçe Kaymakamı Sercan Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Tektaş, Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Emin Turan, TFF İl Temsilcisi Ali Aksu, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Aksaray, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Sezonun ilk karşılaşması öncesi kurban kesilerek kazasız, belasız ir sezon dileğinde bulunuldu. Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Emin Turan, sezon açılışı öncesi yaptığı açıklamada, 2021 – 2022 Güven Ataş Sezonunun açtıkları ifade ederek her şey çok güzel, seyirci güzel, bu güzel tesisleri hazır hale getirdiklerinden dolayı Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim, takımlarımız futbolu özlemişti, iki sezondur pandemiden dolayı amatör futbol karşılaşmaları oynanmıyordu, tüm takımlarımıza hayırlı olsun, yeni sezonun kazasız, sakatsız pandemiden uzak bir sezon olmasını diliyor bütün takımlara başarılar diliyorum dedi.

TFF İl Temsilcisi Ali Aksu ise, bugün burada çok güzel bir ortan var, inşallah bundan sonra bütün karşılaşmalarımız da böyle olur, kazasız, sakatsız bir sezon olmasını temenni ediyor, bütün takımlara başarılar diliyorum diye konuştu. Sezonun açılış karşılaşması Çayırlı Belediyespor’un, Otlukbeli Gençlikspor karşısında 4-1 galip gelmesiyle sonuçlandı. Karşılaşma sonrası Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş, rakip takıma ve gelen misafirlere yemek ikramıyla program son buldu.