Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör’de Tercan fırtınası

Erzincan Birinci Amatör Küme’de 2018-19 sezonu 13’ncü Hafta maçları her iki gurupta oynanan maçlar ile devam etti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda A grubunda Tercan 17 Şubat spor, B grubunda ise Kemahspor liderlik koltuğuna oturdu.

Erzincan Birinci Amatör Küme’de

ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Kümede 13’uncu  hafta  karşılaşmaları oynanan maçlar ile geride kalırken, birbirinden çekişmeli geçen maçlarda Yeşil Refahiyespor  haftayı bay geçti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda A grubunda Tercan 17 Şubat spor,  B grubunda ise Kemahspor lider olarak haftayı kapattılar.   

İLİÇ ZOR DA OLSA KAZANDI 
Erzincan 1 amatör kümenin en heyecanlı gurubu şüphesiz A gurubu olarak göz çarptı. Oldukça çekişmeli geçen maçların oynandığı gurupta İliç Gençlikpor,  Altınbaşak Belediyespor karşısında  2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak Üç puanın sahibi oldu. 

TERCAN KAZANMAYA ERZ ENERJİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR 

Lider Tercan 17 Şubat spor, deplasmanda güçlü rakibi Erz Enerji Belediyespor karşısında 1-0 galip gelerek puanı 24’e çıkarmayı başardı.  Lider Tercan aldığı skorla galibiyet serisini 5 maça çıkarırken Erz Enerji Belediyespor ise son iki haftada mağlup olmaktan kurtaramadı.  Maçtan sonra bir açıklama yapan Tercan 17 Şubat spor teknik sorumlusu Ömer Macit, son zamanlarda gerçekleşen en mücadeleci, tempolu ve kalitesi yüksek bir karşılaşma sonunda galibiyeti hak eden ve elde eden takımımızı kutlarım. Karşılaşmanın bu seviyede ve centilmence geçmesine neden olan rakibimizi de kutlar; bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz. Bu galibiyeti mazisi şanla, zaferle dolu tarihi ilçemiz Mamahatun’lulara armağan ediyoruz dedi. 

GEÇİT SAHADAN ÇEKİLDİ 

A Gurubunun diğer karşılaşmasında ise Demirkent sentetik sahada oynanan maçta Erzincan 1968 Spor ile Geçit Belediyespor karşı karşıya geldi.    Geçit Belediyespor 6-2 önde götürdüğü maçın son dakikalarında sahadan çekildiği için hükmen mağlup oldu. 

KEMAH RAHAT KAZANDI 

Üzümlü Belediyespor Otlukbeli Gençlikspor maça çıkmadığından dolayı 3-0 hükmen kazandı. Erzincan 1 amatör kümede B gurubunun zorlu mücadelesinde Kemahspor,  Çayırlı Belediyespor karşısında 3-0 galip gelerek liderliğini devam ettirdi. Ulalar sentetik sahada oynanan maçta play off hattını yakından ilgilendiren maçta Mollaköy Belediyespor ile Kavakyolu Belediyespor karşı karşıya geldi. Oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlanarak  play off’a kalacak takım son hafta belli olacak