Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatörde yarı finalistler belli oldu

ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Küme play off çeyrek final ikinci maçları oynandı. İlk maçta rakibine 4-3 yenilen Erzincan Enerji Belediyespor ikinci maçta Yeşil Refahiyespor’u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı.

ASKF ile Futbol İl

Haber: İbrahim Gürler 

Birinci amatör ligi B gurubunu lider tamamlayan Erzincan 1968 Spor, play off çeyrek final ilk maçında Kargın Belediyespor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ikinci maç için önemi bir avantaj elde etmişti. Kargın Belediyespor play off çeyrek final ikinci maçına çıkmayınca Erzincan 1968 Spor 3-0 hükmen galip olarak yarı finale yükseldi.  
Çeyrek final ikinci maçlarında haftanın en önemli karşılaşması Erzincan Enerji Belediyespor, Yeşil Refahiyespor arasında oynandı.  İlk maçı 4-3 kazanan Yeşil Refahiyespor Demirken Sentetik sahada Enerji Belediyespor’a konuk oldu. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf 3-1’lik skorla Enerji Belediyespor oldu. 

 

ERZİNCAN GENÇLERBİRLİĞİ OYNAMADAN YARI FİNALDE

Play Off çeyrek final ilk karşılaşmasına  İliç Gençlikspor’un  maça çıkmamasından dolayı Erzincan Gençlerbirliği karşılaşmadan 3-0 hükmen galip  ayrılmasıyla birlikte Erzincan Gençlerbirliği yarı finale yükselen taraf oldu. 
 
TERCAN BERABERE 

Amatör ligin iddialı ekiplerinde Tercan 17 Şubatspor ilk karşılaşmada  kendi evinde karşı karşıya geldiği Kavakyoluspor’u 6-1 mağlup ederek yarı final için çok önemli bir avantaj elde etmişti. Yeşil Beyazlı ekip ikinci karşılaşmada Kavakyoluspor ile golsüz berabere kalarak yarı Finale yükselmeyi başardı. 

Erzincan  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Emin Turan,  Birinci amatör ligde grup maçlarının ardından çeyrek final maçlarının da sona erdiğini  ifade ederek çeyrek final müsabakaları ilimize yakışır şekilde devam etti.  Bundan sonraki yarı final ve Final karşılaşmaları da da aynı olgunluk içerisinde ligimizi tamamlayacağımıza inanıyorum dedi.