Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa Oyunlarında Erzincan’ı temsil ediyorlar

Belarus'un başkenti Minsk'te, 21-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Avrupa Oyunları'nda Türkiye'yi 14 branşta, 111 sporcu temsil ederken Erzincan’dan badminton branşından 2 sporcu kafilede yerini aldı.

Belarus'un başkenti Minsk'te, 21-30

Haber: İbrahim Gürler 

Belarus’un başkenti Minsk’te, 21-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 2. Avrupa Oyunları’nda Türkiye’yi 14 branşta, 111 sporcu temsil edecek. Organizasyona 50 ülkeden, 4 bin sporcunun katılması beklenirken, 200 madalya dağıtılacak. Türk sporcular atıcılık, atletizm, badminton, 3×3 basketbol, bisiklet, boks, cimnastik, güreş, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk ve sambo dallarında mücadele edecek.

2020 için bazı spor dallarında eleme niteliğinde Avrupa Oyunları, 2020 Tokyo Olimpiyatları için bazı spor dallarında eleme niteliği taşırken, bazılarında ise sıralama puanına katkı verecek.

ERZİNCAN’DAN 2 SPORCU

Öte yandan Erzincanlı Milli sporcularımız Bengisu Ercetın ve Nazlıcan İnci 21-30 Haziran 2019 tarihlerinde Belarus ta ikincisi yapılacak olan Avrupa Oyunlarına katılmak üzere yola çıktılar.

Erzincanlı sporcular Badminton branşında Avrupa’daki başarı puanlarının yüksek olmasından dolayı bu şampiyonaya davet edildiler. Milli sporcularımız bu şampiyonaya Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Ugur Erçetin tarafından hazırlanarak bu şampiyonada madalya kazanmak için ter dökecekler.