Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’nın zirvesindeki takımlar kayıpsız

Avrupa’nın önde gelen futbol liglerinde, İspanya’da Barcelona, Almanya’da Bayern Münih, İtalya’da Napoli, Fransa’da ise Paris Saint-Germain (PSG), liderliklerini sürdürdü.

Avrupa'nın önde gelen futbol

İSTANBUL(AA) – Avrupa’nın önde gelen futbol liglerinde, İspanya (La Liga), Almanya (Bundesliga), İtalya (Serie A), ve Fransa’da (Ligue 1) karşılaşmalara devam edildi. İngiltere Premier Lig’de ise bu hafta maç oynanmadı.

İspanya’da Barcelona, Almanya’da Bayern Münih, İtalya’da Napoli, Fransa’da ise Paris Saint-Germain (PSG), liderliklerini sürdürdü.

La Liga

Lider Barcelona, İspanya Ligi’nin 21. haftasında konuk ettiği Deportivo Alaves’i 2-1 yendi.

Barcelona 1-0 geriye düştüğü maçta Luis Suarez ve Lionel Messi’nin ikinci yarıda attığı gollerle kazanmayı bildi. Bu sonuçla Katalan ekibi galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

La Liga’da 57 puana sahip Barcelona, liderliğini sürdürdü. Barcelona’yı, Atletico Madrid 46, Valencia 40, bir maçı eksik Real Madrid 38 puanla takip etti.

Bundesliga

Bundesliga’nın 20. haftasında lider Bayern Münih sahasında Hoffenheim’ı 5-2 yendi.

İç sahada yenilgi yüzü görmeyen Bayern Münih, Hoffenheim karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 5-2 galip ayrılmayı başardı.

Ligin 20. haftası sonunda 50 puan toplayan Bayern Münih, liderliği devam ettirdi. Münih ekibini, 34 puanlı Bayer Leverkusen ve Schalke 04 izledi.

Serie A

Napoli, ligin 22. haftasında konuk ettiği Bologna’yı 3-1 yenerek, zirveyi bırakmadı.

Liderin hemen arkasında yer alan Juventus, Chievo deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Ligde Napoli 57 puanla zirvede yer alırken, Juventus 56 puanla ikinci, Lazio 46 puanla üçüncü, Inter ise 44 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Ligue 1

Ligue 1’de Paris Saint-Germain (PSG), 23. haftada konuk ettiği Montpellier’yi 4-0 yendi.

PSG, 59 puanla en yakın takipçileriyle puan farkını 11’e çıkardı. Olympique Lyon ve Olympique Marsilya 48’er, Monaco ise 47 puanla başkent ekibinin arkasında yer aldı.