Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Badminton'da 2 birincilik

Ankara da 01-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleşen Uluslararası 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Turnuvası sona erdi. Yapılan turnuvada Erzincanlı Milli sporcular Ülkemize 2 birincilik 2 de üçüncülük kazandırdılar.

Ankara da  01-04

Haber: İbrahim Gürler 

Türkiye Badminton Federasyonunun ev sahipliği yaptığı ve 4 ülkeden 200 sporcunun madalya mücadelesi verdiği turnuvada 17 Yaş Altı Badminton Milli Takımımız 5 altın, 2 gümüş ve 9 bronz madalya olmak üzere toplamda 16 madalyanın sahibi olurken, Erzincanlı Milli sporcular Karışık Çiftler kategorisinde . Taha Emirhan Budak ve Yasemen Bektaş ile  Çift Bayanlar kategorisinde Yasemen Bektaş ve Censu Erçetinbirinci olarak Erzincan’ın gururu oldular. 

5 kategoride yarışan ve 20 madalyanın 16 madalyasını kazanan Milli Takımımız şu şekildedir;

Karışık Çiftler: 1. Taha Emirhan Budak&Yasemen Bektaş 3. Abdulsamet Özdemir&Cansu Erçetin 3. Orçun Öztürk&Ayça Özgür. Çift Erkekler:1. Hasan Berkay Günbaz&Nurullah Saraç 2. Anıl Ulaç Atan&Miraç Kantar 3. Kerem Çınar&Kerem Ahmet Özder 3. Taha Emirhan Budak&Abdulsamet Özdemir

Çift Bayanlar: 1. Yasemen Bektaş&Censu Erçetin 2. Raziyenur Bakir&Seydanur Biçer 3. Behiye Bodur&Fadime Metin 3. Zeynep Devrilmez&Ece Kocanalbant Tek Erkekler: 1. Nurullah Saraç 3. Hasan Berkay Günbaz 3. Orçun Öztürk Tek Bayanlar: 1. Ayşegül Yemişen 3. Ayça Özgür

Derece yapan sporculara ödüllerini Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Genel Sekreter Hayati Kısacık takdim etti.Başkan Murat Özmekik; ‘Milli Badmintoncular kazandıkları madalyalar ile 31 Ağustos – 07 Eylül 2019 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan Badminton Gençler Avrupa Şampiyonası öncesi moral ve güven kazandılar. Millilerimiz ile şimdi ki hedefimiz Avrupa Şampiyonası olacak. Başarılarının devamını Avrupa Şampiyonasında da diliyorum. Bize bayrağımızı ve ülkemizi temsil etme imkânı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Badminton camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

Organizasyon, fotoğraf çekimi ile sona erdi.