Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En değerli sporcu seçildi

Sırbistan'da yapılan Uluslararası 17 Yaş Altı Badminton turnuvasında göstermiş olduğu performans ve çıkardığı birbirinden başarılı maçlar sonucu Erzincan Türk Telekom Spor Kulübünü Milli sporcusu Yasemen Bektaş Turnuvanın en değerli sporcusu seçilerek ödülünü aldı.

Sırbistan'da yapılan Uluslararası 17

Haber: İbrahim Gürler 

Geçtiğimiz hafta Sırbistan’ın Novi Sad kentinde yapılan Uluslararası 17 Yaş Altı Badminton Turnuvasına Erzincanlı sporcular damgasını vurmuştu. 
27 ülkeden toplam 117 sporcunun  katıldığı turnuvaya Türkiye 30 sporcu madalya için mücadele verdi. Yapılan turnuva sonunda 64 karışık çiftin yarıştığı yarışmada Erzincanlı milli sporcular Yasemen Bektas  ve Emirhan Budak final de Sırbistanlı rakiplerini yenerek şampiyon olmuştu. Çift bayanlarda ise  Cansu Erçetın  ve Yasemen Bektaş,  Rus rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi olarak Ülkemizin gururu olmuşlardı.   
Turnuva değerlendirmesinde ise Erzincan Türk Telekom Spor kulübünü Milli  sporcusu Yasemen Bektaş Turnuvanın en değerli sporcusu seçilerek ödülünü aldı.
DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ
Milli Sporcunun Antrenörleri Murat Sönmez ve Ugur Erçetin 27 Ülkenden  sporcuları arasında Erzincanlı Milli sporcumuz Yasemen Bektaş’ın En Değerli sporcu seçilmesi Erzincan ve Türkiye için gurur verici bir başarı Erzincanlı sporcuların Dünyanın her yerinde Ülkemizi başarı ile temsil etmeleri çalışma heyecanımızı ve enerjimizi daha da artırıyor biz yetkililerden sporcularımız için daha çok destek bekliyoruz verilecek destekler başarılarımızı daha da ileri noktalara getirecektir dediler.