Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ergan’da Alp Disiplini yarışmaları yapıldı

Kayak Federasyonu Erzincan İl Temsilciliği tarafından Ergan Dağı Kayak merkezinde U18 ve Büyükler Alp Disiplini yarışmaları yapıldı. Gerçekleşen organizasyonda 15 ilden yaklaşık 150 sporcu katıldı

Kayak Federasyonu Erzincan İl

Kayak Federasyonu tarafından Erzincan’da U18 ve Büyükler Alp Disiplini yarışmaları yapıldı.  Erzincan’da düzenlenen yarışmalara 15 ilden yaklaşık 150 sporcu katıldı. Yarışmacılar kapıları geçerek bitiş noktasına en kısa sürede gelmek için birbirleri ile yarıştı. Yarışmalarda küçük kazalar da meydana geldi. Yarışmacılardan Kübra Cengiz son kapıyı geçerken kapıya takılarak düşüp büyük bir tehlike atlattı. Sporcuya ilk müdahale olay yerinde bulunan UMKE personeli tarafından yapıldı. Sporcu daha sonra paletli araç ile taşınarak ambulansa götürüldü. Edinilen bilgiye göre düşen yarışmacı Kübra Cengiz’de yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği öğrenildi.

Sporcular: “17 yaşındayım. Erzincanlıyım. Pist çok güzeldi. Kayabildiğimin en iyisini yaptım. İnşallah iyi bir sonuç çıkar. Diğer bütün sporculara başarılar” , “Bitlis’ten katılıyorum. Pist çok güzel. İstediğim dereceyi de yaptım galiba. Allah’ın izni ile bir üst lige çıkmayı düşünüyorum” dediler. Yapılan yarışmada ufak kazalar meydana geldi. Yarışmalarda 3 sporcu kapılardan geçerken düştü. Düşen yarışmacıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.