Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erz Enerji Belediyespor’dan bir sezonda 3 şampiyonluk

Altyapı futbolcularına verdiği önemle Erzincan'ın gençlerine yatırım yapan Erz Enerji Belediyespor Kulübü kuruluşunun ilk yılında şampiyonluklara ambargo koydu.

Altyapı futbolcularına verdiği önemle

Haber: İbrahim Gürler 

Geçtiğimiz yıl kurulan ve lige katıldığı ilk sezon olan 2018-2019 futbol sezonunda 3 kategoride şampiyonluğa ulaştılar. Erzincan’ın çiçeği burnundaki spor kulübü Erz Enerji Belediyespor U15-U16-U19 takımları bu sezon gruplarını şampiyon olarak tamamladılar.

ALTYAPISI ÜMİT VERİYOR

Erz Enerji Belediyespor  Kulübü kuruluşundan bu güne kadar attığı adımlarla güçlü bir altyapı oluşturarak Erzincan’ın çocuklarına fırsat verildiğinde neler yapabileceğini gösterdi. Üç ayrı dalda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan Belediyespor  Kulübü  bünyesinde barındırdığı futbolcu havuzu ile Erzincan’ın geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdi.

ŞAMPİYON ERZURUM’A GİDİYOR

Öte yandan U16 liginde Şampiyon olan Erz Enerji Belediyespor   12 – 15 Haziran 2019  tarihinde Erzurumda yapılacak olan  U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına katılacak.

Erzincan Temsilcisinin rakipleri ise Trabzon,  Iğdır,  Gümüşhane ve  Muş İllerinden şampiyon olan takımlar olacak.

U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

2018- 2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 69 ilden 119 takımın katılımı ile başlıyor.

Müsabakalar 6’şar takımlı 15 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 12 – 15 Haziran 2019 tarihlerinde,  4’er takımlı 6 grupta ise 13 – 15 Haziran 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 grup merkezinde oynanacak.

İstanbul, Tekirdağ, Düzce, Kocaeli, Uşak, Kütahya, Bolu, Burdur, İzmir, Denizli, Konya, Kırşehir, Bartın, Çorum, Gümüşhane, Giresun, Aksaray, Bingöl, Erzurum, Mersin, Kilis ve Şanlıurfa grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak.

2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.