Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Amatörde heyecan devam ediyor

Erzincan Birinci Amatör Küme’de 2018-19 sezonu 12. Hafta maçları A gurubunda oynanan maçlar ile devam etti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda 2 takım 21 puanla zirveye ortak oldular.

Erzincan Birinci Amatör Küme’de

Haber: İbrahim Gürler 

ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Birinci Amatör Kümede 12’inci hafta karşılaşmaları Demirkent,  İliç ve Tercan sahalarında oynanan maçlar ile geride kalırken, birbirinden çekişmeli geçen maçlarda Erzincan 1968 Spor haftayı bay geçti. Oldukça çekişmeli geçen haftanın sonunda 2 takım Tercan 17 Şubatspor ve İliç Gençlikpor 21 puanla, zirveye ortak oldular.

İLİÇ SAĞLAM ADIMLARLA GELİYOR

Erzincan 1 Amatör kümenin en heyecanlı gurubu şüphesiz A gurubu olarak göz çarptı.  Oldukça çekişmeli geçen maçların oynandığı gurupta İliç Gençlikpor, Erzincan amatörünün yeni takımı Erz Enerji Belediyespor’u  2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi. 

TERCAN KAZANMAYI BİLDİ

Sezona genç bir takımla başlayan Tercan 17 Şubatspor, güçlü rakibi Geçit Belediyespor karşısında 3-0 galip gelerek puanı 9’a çıkarmayı başardı.

REFAHİYE ALTINBAŞAK’A PATLADI 

Ligde oynadığı iyi futbolu da  skora çevirmeyi başaran Yeşil Refahiyespor ise bu hafta Altınbaşak Belediyespor’u 5-1’lik skorla yenerek ederek 3 puanın sahibi olmayı başardı.