Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Değerli Bir Spor Adamını Kaybetti

Erzincan ve Türk futboluna bir çok futbolcu yetiştiren teknik adam Mehmet Ali Akan, son yolculuğuna uğurlandı. Akan’ın naaşı, Camii Kebir Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Terzibaba Mezarlığı'na defnedildi.

Erzincan ve Türk futboluna

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan futbolunun duayen isimlerinden Mehmet Ali Akan, son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 78 yaşında vefat eden Akan  için Camii Kebir Camisi’nde Cuma namazına müteakip  cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazında, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Önceki dönem Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincanspor eski Başkanlarından Ziya Şireci, ASKF Başkanı Emin Turan, Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun, Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Vasfi Karatepe,’nin  yanı sıra Akan ailesi ile spor camiasından bir çok isim hazır bulundu. Akan’in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından, Terzibaba  Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ERZİNCANSPOR VE SİLİVRİ’DEN TAZİYE MESAJI

Ayanı zaman da Erzincanlı Başarılı Teknik Direktör Bülent Akan’ın da babası olan Mehmet Ali Akan için Erzincanspor kulübü de bir taziye mesajı yayınlayarak şu ifadelere yer verdi;  Erzincanspor’a emeği geçmiş Teknik Direktörlerimizden Bülent Akan’ın babası Mehmet Ali Akan hakkın rahmetine kavuşmuştur.Merhuma Allah’tan rahmet, Sevenlerine de başsağlığı dileriz.

Silivrispor’da Akan için taziye mesajı yayımladı.  yayınlanan mesajda geçtiğimiz sezon ligde kalmamızı sağlayan değerli hocamız Bülent Akan’ın babası vefat etmiştir. Başınız sağolsun hocam, sana ve ailene sabır diliyoruz denildi.

ÜZÜLMEMEK MÜMKÜN DEĞİL

Erzincanspor eski Başkanlarından Ziya Şireci  ise Mehmet Ali’nin Erzincan Futboluna  verdiği hizmetler asla unutulamayacak. O her zaman içimizde yaşayacak, gönlümüzde. Üzülmemek mümkün değil. Erzincan’ı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz dedi. 

DEĞERLİ BİR SPOR ADAMIYDI

Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun, Erzincan’ın yetiştirdiği değerli sporcu ve teknik adamlarından olan Mehmet Ali Akan vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Coşkun, Beyefendi kişiliği ve örnek sporculuğuyla yaşadığı kente ve Türk futboluna büyük hizmetler veren Mehmet Ali Akan ağabeyimizi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Uzun yıllar Erzincan futboluna başarıyla hizmet ederek sayısız sporcu kazandıran Mehmet Ali Ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum dedi.

DEĞERLİ BİR SPOR ADAMIYDI

Mehmet Ali Akan’ın öğrencisi olan Ahmet Gül, Erzincan futbolu çok değerli bir spor adamını kaybetti dedi ve üzüntüsünü belirtti. Vefat eden teknik direktör Akan’ın öğrencisi olduğunu ifade eden Ahmet Gül, Akan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini, haberi aldığında eski günleri hatırladığını söyledi. Akan’ın  çok iyi niyetli ve haksızlığa tahammülü olmayan bir yapıya sahipti. Erzincan futbolu çok değerli bir spor adamını kaybetti” dedi.

SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

Eski öğrencisi Necati Atıcı ise, Mehmet Ali Akan hocamızı maalesef kaybettik. Yeri kolay kolay doldurulamayacak ama seni hiç unutmayacağız. Kabrin cennet bahçelerinden bir bahçe olsun mekanın cennet olsun  Rabbimin rahmeti mağfireti üzerine olsun inşallah dedi.