Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Futbol İl Temsilciliği’ne Ali Aksu seçildi

Erzincan’da amatör futbol kulüpleri kendilerini 2 yıl boyunca yönetecek futbol il temsilcisini belirledi. Yapılan seçimde Ali Aksu Erzincan’da futbolun yeni il temsilcisi oldu

Erzincan’da amatör futbol kulüpleri

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan seçime, ASKF Başkanı Emin Turan, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Atilla Uğurlu, ile kulüp temsilcileri katıldı.

Mevcut il temsilci Ayhan Coşkun ve Ali Aksu’nun aday olarak katıldığı seçimde 14 kulüp temsilcisi oy kullandı. Yapılan kongrede Ayhan Coşkun 4 oy alırken, Ali Aksu 10 oy alarak Erzincan Futbol İl Temsilciliği’ne seçildi.

Gerçekleşen seçimden sonra bir açıklama yapan ASKF Başkanı Emin Turan, “Seçimde yarışan iki taraf da bizim arkadaşımız, bizim kardeşimiz. Seçimi kazanan Ali Kardeşimizi tebrik ediyorum. Yıllardır Futbol il temsilciliği görevini yürüten Ayhan Coşkun abimize de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimi kazanan İl Temsilcisi Ali Aksu, ise “Buraya kadar gelerek oy kullanan bütün kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Herkesin ayağına sağlık. Güzel bir seçim oldu. Sonuçta bu bir yarış bir kişi önde bitirecekti. Kulüplerimiz beni tercih ettiler. Bizler futbolun organizasyonunu yapıyoruz. İki yıl içerisinde kulüplerimize elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar, hizmet etmeye çalışacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Bu ortamı hazırlayan ve bize sunan federasyon yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. ” dedi.