Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan sahipsiz mi ?

11 Temmuz 2019 tarihine ertelenen Anagold 24 Erzincanspor ‘da genel kurul öncesi Başkanlığa aday olan Üzeyir Çalı, Milletvekillerin 2 gün öncesinde yaptıkları Erzincanspor sahipsiz değildir açıklamasının aksine Erzincan’ın sahipsizliği bizi hakikaten üzüyordu, kulübün sahipsiz olmayacağı için taşın altına tek başıma değil Şehrin Belediye Başkanı, Şehrin Valisinden yardım alacağımızın sözünü alarak bu göreve talip olduk dedi.

11 Temmuz 2019 tarihine

Haber: İbrahim Gürler

Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  11 Temmuz 2019 tarihine ertelenen Anagold 24 Erzincanspor ‘da genel kurulu öncesi  Vedat Çimen Tesislerinde basın açıklaması yaparak kulübün yol haritasını çizdiler.

ERZİNCANSPOR’UN ADI YOKKEN REFAHİYESPORU ALIP İSMİNİ DEĞİŞTİRDİK

Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 3 Yıldır bu görevini ifa ediyoruz, iyiniyetle bir şeyler yapmaya gayret ettik bir şeyler yaptığımıza inanıyoruz Erzincanspor adı yokken Refahiyesporu alıp ismini değiştirdik Türkiye Liglerinde de söz edilen bir takım haline geldik.

Başarılı olduk mu daha evvel ifade ettiğim gibi bakacağınız pencereye bağlı hem başarılı olduk diyebiliriz hem de başarısız olduk diyebiliriz. Başarısız olduk şampiyon olamadık,  Play off oynadık playf offları kaçırdık. Ama akademili ligini kurduk yaklaşık 100’ün üzerinde futbolcu yetiştirdik bu yılda 8 tanesini A takıma monte ettik inşallah onlar da başarılı olurla.

GÖREVİ KARDEŞİM ÜZEYİR’E DEVREDİYORUM

Benim malum olduğu üzere hem Ticaret Odası Başkanlığının var hem Erzincanspor Başkanlığım var hem de yaklaşık 5 tane şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı var ister istemez yorgunluk olabiliyor bu yorgunluktan da kan değişikliğinin iyi  olacağını düşündüm bu görevi bu yıl bir Kardeşim Üzeyir’e devrediyorum.

İNŞALLAH BAŞARILI OLUR

Geçen hafta olağanüstü yönetim kurulu vardı aday çıkmadı, biz de bu kadar emeğin boşa gitmemesi için Üzeyir kardeşimize rica ettik o da elini taşın altına koydu,  bana da bundan sonra ne göre verirlerse, Erzincanspor bir sevdadır onun için üzerime düşen ne varsa onu da yapmaya hazırım. İnşallah başarılı olur hep beraber sevinçlerini paylaşırız.

ERZİNCAN’IN SAHİPSİZLİĞİ BİZİ ÜZÜYORDU

Zor bir göreve talip olduğumun bilincindeyiz, Erzincan’ın sahipsizliği bizi hakikaten üzüyordu, şimdi yeni bir stat yapılıyor, stadın bir dahaki sene biteceği kulübün sahipsiz olmayacağı için taşın altına tek başıma değil Şehrin Belediye Başkanı,  Şehrin Valisinden yardım alacağımızın sözünü alarak bu göreve talip olduk. Bu yüzden herkesin bize yardımcı olacağı sözüne alarak bu göreve talip olduk.  Allah’ın izniyle başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu iş sadece Üzeyir Çalı, Ahmet Tanoğlu meselesi değil şehrin bütünüyle bu işin başarı getireceğine inanıyorum. Şehirdeki büyüklerimiz kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa Erzincanspor bir yerlere gelebilir. İnşallah başarılı oluruz zor görev olduğunu biliyoruz.  Ekonomik krizden geçtiğimiz herkes malum farkındasınız geçen seneler Topçu’nun maliyet 200-300 iken bu sene bayağı aşağı düştü, 150 lira 100 liraya kadar düştü,  O yüzden geçen dönem Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyorum güzel bir yönetim kurulu oluşturdu 4 yıl beraber çalışıyor kendinden Allah razı olsun diyorum.

ÜZEYİR ÇALI TEK BAŞINA BİR ŞEY YAPAMAZ

Yönetim Kurulumuzu bu işi bilen kardeşlerimizden oluşturacağız, herkesi çağırıyoruz kim gelirse yönetime sporu bilen insanlarla devam edeceğiz inşallah başarılı oluruz. Ben bu işi biliyorum diyen herkesi bekliyoruz kapımız herkese açık. Sosyal medya eleştirmek kolay ama işin içine girince olaylar daha da farklı oluyor. Üzeyir Çalı tek başına bir şey yapamaz, bu siyasi boyutu, siyasi partiler Milletvekilleri, İlin Valisi Belediye Başkanı herkes yardımcı olursa başarılı oluruz. Tek başına Üzeyir Çalı bir şey yapmaz, çünkü  bir ekonomik krizden geçiyoruz, bütün kulüpler şu anda sıkıntı halinde,  gecen sene 300 Liraya mal edilen futbolcu bu sene 100 lira 150 lira, 6-7 Milyon bir bütçenin içine giriyoruz bir orta sınıfta insanlarız ama bu işin altına herkes elini korsa başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemde Anagold isminin kalkmayacağını sponsporluk beklentimiz halen devam ediyor inşallah bakalım olur.

ULALAR BAL LİGİNE KATILMAYACAK

Yeni Dönemde Anagold 24 Erzincanspor’un pilot takımı olan Ulalaar Belediyespor’un akıbeti hakkında da açıklamada bulunan As Başkan Çalı, bizimle alakası olmadığı için devam etmeyecek. Çünkü bu sene 18 takımdan ya 12 yada 13 takım lisans çıkartabilecek durumda, Bal Ligine geldiğimiz zaman 25 Bin lirayı yatıramayacak 20-25 takımı sayabilirim.   O kadar bir darboğazdan geçiyoruz ki artık Erzincan’da buradan nasibini alıyor, Bal ligini şu anda Erzincanspor süspanse etmeyecek, para yatırmadığı içinde lige katılmayacak dedi.

TANOĞLU EKİBİ GÜÇSÜZ MÜYDÜ ?

Erzincansporu neden bir üst lige çıkaramıyoruz sorusuna cevap veren As Başkan Üzeyir Çalı, bu iş ekip işi, ekibini güçlü kurmalısın,  Ben ta Talip Kaban döneminde bu yönetimlerde görev aldım,  bir yerde aksaklık olunca böyle devam eder,  zincirin birinde sıkıntı olduğu zaman devam eder gider, parayla şampiyonluk olmuyor.  

BAYBURT 3. LİGE DÜŞER

Ben geçen sene Bayburt’un Başkanına dedim ki bu başarıyı nasıl elde ettiniz Aynen ifadesi şu oldu.  Ben dedi hiçbir maç başını vermedim,  Bizim de ticari olarak bizim ahlaka sığmadığı için biz çalıştırdığımız insanın emeğini vermek zorundayız,  biz verdik onlar vermedi sadece prim oynadılar,  şu anda Bayburt Transfer yapamıyor, 4 Milyon lira Federasyon alacaklarına el koydu bir dahaki sezon Bayburt 3. Lige düşer, böyle anlayışla spor kulübü yönetilmez.

KULÜBÜN BORCUNU BENDE BİLMİYORUM

O yüzden biz dürüstçe yaptık bu işi sağ olsun Ahmet Bey olsun yönetim olsun, şirketimiz nasılsa çalışmışa emeğinin karşılığını verdik öbürleri gibi kaptı kaçtı iş yapmadık. Ama başarı geldi mi Belli kısımlarda geldi belli kısımlarda gelmedi, hatamız var mı illaki bizimde hatamız var dört dörtlük yaptık demiyoruz ama olmadı yapacak bir şey yok . Kulübün borcu noktasında ise kongre günü açıklanacağını ifade ederek bende bilmiyorum dedi.