Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Ulalarspor Liderliğe Yükseldi

Türkiye Bölgesel Amatör Ligine (BAL) 3. Grupta mücadele eden Erzincan Ulalarspor evinde ağırladığı Torul Belediyespor ile 0-0 berabere kalıp, puanını 8’e çıkararak liderliğe yükseldi.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligine

Haber: İbrahim Gürler 

Türkiye Bölgesel Amatör Ligine (BAL) iyi bir başlangıç yapan Erzincan Ulalarspor 4.’ncü hafta karşılamasında evinde ağırladığı Torul Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Erzincan müstakil Atletizm Sahasında oynanan karşılaşmayı Ordu Bölgesi hakemlerinden Sibel Güngör yönetirken yardımcılıklarını ise Giresun Bölgesinden Mürvet Yavuztürk ve Ordu Bölgesinden Damla Ata yaptı. 

Futbola elverişli bir havada oynanan karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlanarak taraflar hanelerine birer puan yazdırdılar. Alınan bu sonuçla birlikte konuk ekip Torul Belediyespor ilk puanını alırken, Erzincan Ulalarspor ise oynadığı 4 maçtan 8 puan çıkartarak grupta liderliğe yükseldi.

Oynanan karşılaşmayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ve Erzincan Ulalarspor Başkanı Ferhat Murat Polat birlikte takip ettiler.