Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Ulalarspor Puanla Başladı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2019-2020 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. Erzincan’ı BAL 3. Grup’ta temsil eden Erzincan Ulalarspor deplasmanda Bayburt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak lige puanla başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde

Haber: İbrahim Gürler 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup birinci hafta müsabakasında Bayburt Belediyespor ile Erzincan Ulalarspor karşı karşıya geldi.

Bayburt 1 Nolu Sentetik sahasında oynanan, Olcay Yıldırım, Kağan Yılmaz ve  Samet Kaya hakem üçlüsü görev yaptığı maç, uzatma dakikalarında karşılıklı atılan birer golle 1-1 berabere bitti.

Oynanan karşılaşmada 90 dakika boyunca rakibine göre daha  üstün bir oyun sergileyen Ulalarspor aradığı golü 90+1’de Abdulkadir Kaplan’ın röveşatası ile buldu. Ev sahibi ekip Bayburt temsilcisi ise bu golden donra ataklarını sıklaştırdı.  Dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde ise Gökhan Sosyal karambolde bulduğu topu ağlara göndererek Bayburt Belediyespor adına eşitliği sağladı.  Maçın diğer dakikalarında başka gol olmayınca oynanan karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.

Bayburt’ta oynanan karşılaşmayı Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan,   Erzincan Ulalarspor Başkanı Ferhat Murat Polat, Anagold 24 Erzincanspor As Başkanı Gökhan Keleş  ve çok sayıda taraftar  takip etti.

Erzincan Ulalarspor 1 ligin ikinci haftasında 29 Eylül Pazar günü kendi evinde Artvin temsilcisi Arhavispor ile karşılaşacak.

BAL 3. GRUP 1’NCİ HAFTA ALINAN SONUÇLAR

BAL 3. GRUP PUAN DURUMU