Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Sporcular Avrupa Üçüncüsü 

39 ülkeden 318 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği Avrupa Şampiyonasında Erzincanlı sporcular çift bayanlar kategorisinde Cansu Erçetin & Yasemen Bektaş yarı finalde elenerek, şampiyonayı üçüncü olarak tamamlayarak  bronz madalyanın sahibi oldular. 


39 ülkeden 318 sporcunun

Haber: İbrahim Gürler

Polonya’nın Gniezno kentinde devam eden 17 Yaş Altı Badminton Avrupa Şampiyonası  sona erdi.  Yapılan müsabakalarda Erzincanlı sporcular şampiyonayı üçüncü olarak tamamlayarak  bronz madalyanın sahibi oldular.  39 ülkeden 318 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği Avrupa Şampiyonasında çift erkekler kategorisi sporcusu Nurullah Saraç & Hasan Berkay Günbaz ve çift bayanlar kategorisi sporcusu Cansu Erçetin & Yasemen Bektaş yarı finalde elenerek, iki kategoride de şampiyonayı üçüncü olarak tamamladılar. Milli Badmintoncularımız 2 bronz madalyanın sahibi oldu.
Yarı finalde, Nurullah Saraç & Hasan Berkay Günbaz Rus rakipleri Lev Barınov & Egor Borısov’a 2-0 mağlup olarak üçüncü olurken, takım arkadaşları Yasemen Bektaş & Cansu Erçetin ise İngiliz rakipleri Estelle Van Leeuwen & Holly Wıllıams‘a 2-0 mağlup olarak üçüncü oldular.
Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik: ‘2 kategoride de şampiyonayı üçüncü olarak tamamladık ve 2 bronz madalya’nın mutluluğu ile ülkemize döneceğiz. Badminton’da çift erkekler kategorisinde Avrupa derecesi alarak bir ilke imza attık. Milli Badmintoncularımıza ve antrenörlerine bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederim. Henüz 17 yaşında olan gençlerimizin ileride daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.
Bizlere ülkemizi ve bayrağımızı temsil etme imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyor ve desteklerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.’ Dedi.