Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Sporcular Portekiz'de Şampiyon Oldular

Erzincanlı Milli Sporcular Nazlıcan İnci Ve Bengisu Erçetin Yaptıkları Çekişmeli Maçlar Sonucu Bütün Rakiplerini Yenerek Türkiye'ye Altın Madalya Kazandırarak Şampiyon Oldular

Erzincanlı Milli Sporcular Nazlıcan

8-12 Mart 2023 Tarihlerinde Portekiz’de Yapılan 58 Portugal İnternasyonel Cahampıonshaps 2023 Turnuvasında Erzincanlı Milli Sporcular Nazlıcan İnci Ve Bengisu Erçetin Yaptıkları Çekişmeli Maçlar Sonucu Bütün Rakiplerini Yenerek Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırarak Şampiyon Oldular.

41 Ülkeden 44 Çift Bayanın Katıldığı Çift Bayanlar Kategorisinde Erzincanlı Sporcuların Aldığı Bu Önemli Başarı Ülkemizde Takdirle Karşılandı. Turnuvayla İlgili Açıklama Yapan Milli Takım Antrenörleri Murad Sönmez Ve Uğur Erçetin: “Sporcularımız Çok Zor Şartlar Altında Bu Turnuvaya Gittiler. Türkiye’nin Tek Avrupa Şampiyonu Olmalarına Rağmen ve Gençlik Ve Spor Genel Müdürlüğümüzün Olimpiyata Gidebilecek Sporcular Arasında Listeye Alınmalarına Rağmen Hiçbir Turnuvaya Gönderilmeden Olimpiyat İddiaları Kalmadı Denilerek Olimpik Kotadan Çektirilen Sporcularımızın Almış Oldukları Bu Başarı Çok Daha Önemli Ve Anlamalı Oldu Bizim İçin. Erzincanlı Sporcularımızın Nasıl Bir Haksızlığa Uğradıklarının da İspatı Oldu . Şu Andan Sonra Da Biz Değerli Yetkililerden Sporcularımızı Yeniden Olimpiyat Kotası Sürecine Alıp Turnuvalara Gönderilmesini İstiyoruz. Gittikleri Bur Turnuvalar Sonucunda Eminim Ki Sporcularımız Olimpiyatlara Gitme Hakkını Kazanacaklardır. Bizim Bu Mücadelemizde İlimizdeki Ve Spor Genel Müdürlüğümüzdeki Değerli Yetkililerden Yardım Bekliyoruz . Ayrıca Bu Turnuvaya da Eski Spor Bakan Yardımcımız Yeni Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksu Beyin Girişimleri ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübümüzün Ekonomik Katkılarıyla Gittik. İnşallah Gerekli Girişimler Yapılır, Sporcularımız Olimpiyat İçin Gerekli Turnuvalara Gönderilir Ve Erzincan’dan Yetişen Sporcularımız Olimpiyatlarda Ülkemizi Temsil Ederler.”