Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor 2. Ligde

TFF 3. Lig 1. Grup final maçında Anagold 24 Erzincanspor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geldi. Gloria Sports Arena'da oynanan zorlu mücadeleyi Ethem Erboğa ve Uğurcan Bekçi'nin golleriyle 24 Erzincanspor 2-1 kazandı ve gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

TFF 3. Lig 1.

3. Lig play-off finalinde Erzincanspor, 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 2. Lig’e yükseldi. Erzincanspor’un gollerini 14. dakikada Ethem Erboğa, 80. dakikada ise Uğurcan Bekçi kaydederken, 68 Aksaray Belediyespor’un tek golü 90+3’te Fuat Yaman’dan geldi.A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de izlediği karşılaşmanın ardından kupa töreni gerçekleştirildi.

Antalya’da oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından Erzincan’da coşkulu saatler yaşandı. Erzincanlılar maçı Dörtyol meydanında kurulan dev ekranda izledi. Erzincanspor’un galibiyetiyle Erzincanlılar TFF 2. Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşadı. Karşılaşmanın bitmesiyle taraftarlar meydanları doldurup, ellerinde meşale ve davullarla halaylar çekip sevinç gösterilerinde bulundu. Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı’nın marşlar söylediği etkinlikte, havai fişek gösterisi yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun birer teşekkür konuşması yaptı. Kutlamalar çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, Belediye Başkanı Aksun, protokol ve vatandaşlar Ordu Caddesi’nde bir süre yürüdü. Vatandaşlar, Ordu Caddesi, 13 Şubat Caddesi, Halit Paşa ve Fevzi Paşa caddelerinde araçları ile konvoylar oluşturup Erzincanspor bayrakları ile sevinç gösterileri yaptı.