Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor top başı yaptı

2019-2020 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor, sezonun ilk idmanını kendi tesisleri olan Vedat Çimen Tesisleri'nde teknik Direktör Mustafa Sarıgül nezaretinde gerçekleştirdi.

2019-2020 sezonunda TFF 3.

Yeni sezon  hazırlıklarına Erzincanspor Vedat Çimen Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Anagold 24 Erzincanspor’da sözleşmesi devam eden 8 futbolcunun yanı sıra yeniden anlaşma sağlanan Ali Öztürk ve Altyapıdan gelen 9 futbolcu katıldı.  Gerçekleşen idmanda Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, antrenman öncesinde oyuncularla kısa bir teknik toplantı yaptı. Ardından düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman yarım sahada gerçekleşen maç ile sürdü.

TEKNİK HEYET BELLİ OLDU

Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün yeni sezonda ekibi de belli oldu. Genç Teknik adamın yardımcı antrenörlüğünü Selçuk Yıldırımkaya, kondisyonerliğini Sonkan Konak ve kaleci antrenörlüğünü  ise Ünal Odabaş’ın yapacağı öğrenildi.

YARDIMCI HOCA SELÇUK YILDIRIMKAYA

 Anagold 24 Erzincanspor’da yardımcı antrenör Selçuk Yıldırımkaya 1975 Fındıklı doğumlu. Selçuk Yıldırımkaya futbolcu olarak Pazarspor, Malatyaspor; Çaykur Rizespor, Malatyaspor, Elazığspor, Yozgatspor, Eskişehirspor,Orduspor, Diyarbakırspor ve Kartalspor formalarını giydi. Selçuk Yıldırımkaya antrenör olarak, Pazarspor, Kartalspor, Dericespor, Pendikspor  Bandırmaspor Düzcespor takımlarında  antrenör olarak  görev aldı.  

KONDİSYONER SONKAN KONAK OLDU

Anagold 24 Erzincanspor’da Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün kondisyonerliğine Sonkan Konak getirildi. Uzun yıllar Giray Bulak’ın yardımcılığını da yapan Sonkan Konak 1972 Maçka doğumludur. Futbol Antrenörlüğüne 1998 yılında Gençlerbirliği spor kulübünün Alt yapısında Gençlik Geliştirme Antrenörü olarak başlayan Konak, 2000 yılında Arsinspor kulübünde Profesyonel takım Antrenörü olarak çalıştıktan sonra Saran Keskinspor, Kastamonuspor, Kilimli Belediyespor, Osmanlıspor, Pazarspor, Kartalspor, Çarşambaspor, Nilüferspor, Mke Ankaragücü, Boluspor, Ümraniyespor ve Mersin İdman Yurdu  ve s Gençlerbirliği    takımlarında antrenörlük görevlerinde bulundu. Futbol Kondisyoner Antrenörlüğü  konusunda Türkiye’nin sayılı hocaları  arasında bulunan Sonkan Konak 2019-2020 sezonunda bütün enerjisini Erzincanspor için harcayacak.

KALECİ ANTRENÖRÜ ÜNAL ODABAŞ OLDU

Kaleci antrenörü Ünal Odabaş 1974 Tabzon Doğumlu olup  bir çok profesyonel takımda  forma giydi.  Profesyonel futbolculuk hayatına Görelespor’da başlayan Kaleci antrenörü Ünal Odabaş, Erokspor , Tuzlaspor,  Mersin İY, Konya Şekerspor, Giresunspor, Kartalspor,  Giresunspor, Gaziosmanpaşa,  Sakaryaspor,  İstanbulspor, Sakaryaspor,  İstanbul Büyükşehir Bld spor , Bulancakspor takımlarını kalesini başarı ile korudu. Antrenör Ünal Odabaş futbolu bıraktıktan sonra  Erokspor AŞ ve İstanbul Başakşehir FK kulüplerinde Kaleci antrenörlüğü  görevinde bulundu. 

TFF 3. LİG 1. GRUP

2019 -2020 Sezonunda  Anagold 24 Erzincanspor’un da yer aldığı TFF 3. Lig 1. Grup ta ise şu takımlar bulunuyor.  68 Aksaray Bld, Anagold 24 Erzincanspor, Artvin Hopaspor,  Çankaya FK, Çatalcaspor, Düzcespor,  Erzin Bld,  Karbel Karaköprü Bld,  Kızılcabölükspor,  Manisaspor, Serik Bld, Silivrispor,  Sultanbeyli Bld, Şile Yıldızspor,  Tire 1922, Tokatspor, Yeni Orduspor, Yomraspor.

FİKSTÜR ÇEKİMİ 30 TEMMUZDA YAPILACAK

Öte yandan TFF tarafından yapılan açıklamaya göre 2019-2020 sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi 30 Temmuz Salı günü yapılacak. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda saat 11.00’de TFF 2. Lig, saat 15.00’te ise TFF 3. Lig fikstürleri, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek.