Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’a 15 dakikalık hoca

Anagold 24 Erzincanspor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Mustafa Sarıgül’ün hocalığı 15 dakika sürdü. Erzincanspor Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürbüz’ün talep ve isteği doğrultusunda Erzincan’a gelen Teknik Direktör Sarıgül ile konuşup anlaşma sağlayan Başkan Üzeyir Çalı, anlaşmayı duyurduktan 15 dakika sonra paylaşımı kaldırıldı. Teknik Direktör Sarıgül ise Erzincanspor tarihine adını 15 dakikalık hoca olarak yazdırdı.

Anagold 24 Erzincanspor’da Teknik

Haber: İbrahim Gürler

11 Temmuz 2019 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulla göreve gelen Anagold 24 Erzincanspor Yönetimi ilk sınavından başarısızlıkla çıktı. 

Göreve geldiği günden bu güne kadar yapılan çalışmaları ve alınan karaları Taraftar Derneğinin sayfasından öğrendiğimiz Erzincanspor’da bugün yapılan görüşme sonucunda Teknik Direktörlük görevine Mustafa Sarıgül’ün getirildiği Kulübün Resmi Sosyal medya hesabından duyuruldu.  Ancak yapılan paylaşım 15 dakika sonra kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre ise Teknik adam Mustafa Sarıgül, yapılan sözleşmede tek taraflı fesih olduğundan dolayı anlaşmaktan vaz geçtiği öğrenildi.

HEM YÖNETİCİLER HEM DE TARAFTAR TEPKİLİ

Erzincanspor yönetiminin bu sene çok ümit bağladığı İstanbul Yöneticisi olan Ahmet Hamdi Gürbüz’ün girişimleri sonucunda anlaşmak üzere Erzincan’a gönderdiği Teknik adam Mustafa Sarıgül’e taraftar tepki gösterdi.  Mustafa Sarıgül ismine Erzincanspor Yönetiminden de bazı isimlerin sıcak bakmadığı ve bu transferin Sosyal medya üzerinden duydukları bilgisine ulaşıldı.

ROTA 3 İSME ÇEVRİLDİ 

Anagold 24 Erzincanspor yönetimi tarafından oluşturulan ama açıklanamayan transfer komitesi yeni teknik direktör arayışlarına hız verirken Kırmızı Siyahlı ekibin başına geçebilecek teknik direktör adaylarını değerlendiriyor.

Kırmızı Siyahlı Yönetim ligi iyi tanıyan kişiye takımı emanet etmek istemesi nedeniyle 3 isim üzerine yoğunlaşırken bu isimlerin ise Ekrem Al, Uğur Balcıoğlu, Mehmet Gönülaçar olduğu öğrenildi.