Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’a teşvik primi teklifi

Anagold 24 Erzincanspor Başkanı Ahmet Tanoğlu, çarpıcı bir iddiada bulundu. ‘‘Kendisine 2018-2019 futbol sezonunda teşvik primi teklif ettiklerini ama bu primi kabul etmediğini ve kendilerine beni satın alacak parayı daha merkez bankasının basmadığını söyledim’’ dedi.

Anagold 24 Erzincanspor Başkanı

Haber: İbrahim Gürler

Anagold 24 Erzincanspor’da yapılan olağanüstü genel kurul yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 11Temmuz Perşembe gününe ertelendi.  Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen olağanüstü genel kurula Kırmızı Siyahlı takımın 266 üyesinden 48 üye katıldı. Yönetim Kurulu üyelerinin yarısının ve Siyasi irade  ile Bürokrasiden hiçbir kimsenin katılmadığı genel kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı ikinci toplantıya ertelendi.

Anagold 24 Erzincanspor kulüp sekreteri Metin Uğurtürk,  kürsüye gelerek yeterli çoğunluk sağlanamamasından dolayı genel kurulunun 11Temmuz Perşembe günü yapılacağını belirtti.

BAŞARILI MI ? BAŞARISIZ MI ? BAŞKAN DA BİLEMEDİ 

Daha sonra kürsüye gelen Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, bir konuşma yaparak, üç yıldır bu görevi şerefle ifa ediyorum. İster istemez iyi günümüz oldu, kötü günümüz oldu, ama hiç pişmanlık duymadım elimden geldiği kadar en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik, başarılı olduk mu bakmaya bağlı, hem başarılı olduk diyebiliriz, hem de başarısız olduk diyebiliriz dedi.

LOBİYİ KİM YAPACAK ?

Başarısız olduk diye bilmek için şampiyon olmamız lazım olamadık, ama tarihinde defalarca son maçlarda kendini kurtaran, küme düşmüş veya ortalarda kendine yer eden bir takımken, biz Allah’a şükür 1 yıl play off oynadık 2-3 defa da plaf off’u az bir şeyle kaybettik.  Bu arada iyi niyetle çalıştık bizim bir, bir lobimiz olmadı. Biz bu sene de en kötü play -off oynamamız lazımdı olmadı. Çünkü bizim Çorum maçında hakem bizi katletti. Bizim golümüzü vermedi, rakibe her türlü şeyi verdi, bizim futbolcumuz sezonu kapattı faul çalmadı, forvetimiz  beş maç ceza aldı, bunlar hep  lobi işi bizde de bu lobi yok.

TEŞVİK PİRİMİNİ HANGİ TAKIM TEKLİF ETTİ ?

Belki Türkiye liglerinde hiç olmayan bir şey olduğunu söyleyen Başkan Tanoğlu, açıkça söyleyeyim, bana teşvik pirimi dahi teklif ettiler bu yıl. Bende dedim ki daha beni satın alacak parayı merkez bankası daha basmadı şu ana kadar. Ne birinden teşvik pirimi aldık ne de birine para verip de maç satın aldık. Biz şerefle oynadık ama yapamadık dedi.

BAŞKAN YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKTI

Benim bazı görevlerimde var, Ticaret Odası Başkanlığı ve 4 – 5 tane şirketim var, onlara istediğim kadar zaman veremedim. Zaman içinde eleştiriler oldu, eleştiriden hiçbir zaman gocunmam, doğu eleştiri bizi doğru yola götürür, yönetimle ilgili yapılan eleştirilerde diyorlar ki sizinle sıkıntımız yokta diyorlar ki yönetimin başarısız, Yönetimin başarısı veya başarısızlığı hep beraberdir, ben başarılıysam yönetimde başarılıdır, yönetim başarısız ise bende başarısızım bu başarısızlığı kendime kabul ediyorum. Bu gün itibariyle, önümüzdeki yıl ister istemez ekonomik şartlar da var, bizim Anagold’la bir sözleşmemiz vardı, sözleşmemizde şu anda muallakta imzalanıp imzalanmayacağını bilmiyorum,  bunu da siyasiler veya devlet büyükleri bilir.

ADAY DEĞİLİM ADAY OLAN ARKADAŞLARA DESTEĞE HAZIRIM

Şampiyonluğa oynayan bir takımın ben hesabını yaptım, 5,5 Milyon gibi bir gideri var, yani sponsorluk olmadan bu yükü Erzincan kaldıramaz. Şu ana kadar üzerime düşeni fazlasıyla yaptım ama bundan sonrasını da tek başıma götürecek gücüm yok onun için bu sene olağanüstü genel kurul kararı aldık, şu anda aday değilim, aday olan arkadaşlara da Erzincan’da üstüme düşen ne görev varsa maddi ve manevi olarak yapmaya hazırım bunu da açık yüreklilikle söylüyorum. Erzincan’da biri 10 TL verecek olan varsa ben 11 TL vereceğimin sözünü veriyorum dedi.

BORCU BAŞKAN DA BİLMİYOR

Gazeteci İbrahim Gürler’in Kulübün toplam borcunun ne kadar sorunu cevaplayan Başkan Ahmet Tanoğlu, borcun 2 Milyon’un üstünde olduğunu yani 2 Milyon kaç lira bilmiyorum dedi.

Kulübü bu güne kadar bende hiç borçlandırmadım. Hep cebimizden ödedik,  bir kısmını da hibe edeceğim, geçen yıl biz bir göğüs reklamı alarak 1 Milyon gibi bir beklentimiz vardı stadın müteahhit’inden, göğüs reklamını da alamadık o parayı da alamadık.

YAPTIKLARIMIZDAN PİŞMAN DEĞİLİZ

Devre arasında da Şampiyonluğa oynayacağız diye ara transferde yeni Hoca getirerek şey yaptık,  ondan ötürü bu kadar borç var, ama şu an Türkiye’nin en az borcu olan takımlarından biriyiz. Biz bu takımı aldığımız zaman da 62 tane sadece icrası vardı, bize verilen listede 2 milyon 100 bin borç görünüyordu, 5 Milyon’un üzerinde borç ödedik. Sadece 400 Bin lira SKK’ya ödeyerek lisans çıkarttık. Yaptıklarımız dan pişman değiliz dedi.

VALİ BEY GECİKTİRDİ

24 Erzincanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Işın Özdemir’in kongreye gitmek için neden bu kadar beklediniz sorusuna cevap veren, Başkan Ahmet Tanoğlu, Ben sezon biter bitmez, kongre kararı almak istedim, sayın valimiz dedi ki acele etme, en son zaten sayın valimizin istememesine rağmen kongre kararı aldık. Gelecek yeni yönetimin önü açılması için kongre kararı aldık geç kalmış birşey yok liglerin başlamasına 2 ay var daha dedi.