Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da Çare Sarıgül

TFF Spor Toto 3. Lig’de 4 sezondur Ligde kötü gidişatın faturasını 10 teknik direktöre çıkarmasının ardından bekledikleri sonuçları bir türlü alamayan Anagold 24 Erzincanspor’da yönetim değişikliğinin ardından teknik direktör Mustafa Sarıgül’de ile anlaşarak sezona başladı. Kırmızı – Siyahlı ekip, teknik patron noktasında çare Sarıgül diyerek çalışmalara yoğun tempoda başlarken eski ve yeni transferlerin kaynaştığı gözlemlendi.

TFF Spor Toto 3.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor birinci etap kamp çalışmalarını Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde sürdürüyor. Teknik Patron Mustafa Sarıgül ve yardımcıları nezaretinde futbolcular yoğun tempoda çalışırken Kırmızı – Siyahlılarda eski futbolcular ile yeni katılan futbolcuların kaynaştığı gözlerden kaçmadı. 

FUTBOLCULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde yapılan antrenmanlarda futbolcularından üst düzey performans bekleyen genç teknik adam, oyuncuları ile yakından ilgileniyor. Teknik Patron Mustafa Sarıgül, antrenmanların yüksek tempoda geçmesi ve idmanlarda oyuncularından daha fazla randıman almak için çeşitli varyasyonlar yapıyor. ES ES’in genç hocası, değim yerinde ise, talebelerine antrenmanlarda göz açtırmıyor.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Yarım sahada gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçların ardından oyuncular antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı. Antrenmanda hafif sakatlanan Yusuf Orhan ve Alper Aksu ise idmanı yarıda kesti.

YÖNETİMDEN YAKIN TAKİP

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Anagold 24 Erzincanspor’un antrenmanlarını Başkan Üzeyir Çalı, As Başkan Gökhan Keleş ve yöneticiler Kırmızı-siyahlıların yaptığı idmanları yakından takip ediyorlar.

ALİ HIRS KÜPÜ

Anagold 24 Erzincanspor’un antrenmanlarının yıldız isimlerinden biri hiç kuşku yok ki, Ali Öztürk, deneyimli golcü,  antrenmanlardaki hırsı ile hem dikkat çekiyor. Erzincanspor’un tecrübeli oyuncusu Ali Öztük, antrenmanlardaki hırsı ve çalışkanlığı ile alkış alırken, genç futbolculara da iyi örnek oluyor.

Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran, tecrübeli golcü, Teknik Patron Mustafa Sarıgül’ünde gönlünde yarı bir yer tutuyor.

Takımda mutlak kalması gereken isimlerden birinin Ali Öztük olması konusunda tavsiyelerde bulunan ve yönetiminde başarılı oyuncuyu ikna etmesi ile rahat bir nefes alan teknik direktör Sarıgül, Ali Öztürk’ün hırslı ve istekli çalışmasından bir hayli memnun.

AĞABEYLİK YAPIP GENÇ FUTBOLCULARA YOL GÖSTERİYOR

Bu sezon takımda kaptanlık görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılan deneyimli oyuncu Ali Öztürk, Kırmız-siyahlı ekipte tecrübesiyle genç futbolculara yol gösteriyor.

Başarılı golcü Öztürk, Hem saha içinde hem saha dışında teknik direktör Sarıgül’ün en büyük destekçisi olacak gibi görünüyor. Bu sezon yeniden Kırmızı siyahlı ekibe dahil olan tecrübeli futbolcu Öztürk Alt yapıdan gelen futbolcular ile yakından ilgilenerek, hem takım ruhunun canlanması ve yeni kuşak oyunculara aktarılması konusunda büyük rol oynayarak, öncelikle takıma ağabeylik yapıp, gençlere yol gösteriyor.

ERZİNCAN’IN KALESİ EMİN ELLERDE

Erzincanspor’un antrenmanlarında performanslarıyla dikkat çeken isimlerin arasında kalecilerde gelirken Erzincansporun kalesi bu sezon Ersel ve Süleyman’a emanet edilecek.

TFF 3. lig 1. grupta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor ‘da yapılan transferlerin en önemli noktası ise kale mevkii.

Kırmızı siyahlı Yönetim kaleye şampiyonluk yaşamış iki tecrübeli eldiveni transfer etti.  Teknik Heyetin raporu doğrultusunda kadrosuna önemli isimleri katarak, takımı güçlendiren Erzincanspor her bölgeye transfer yaparak adeta yeniden takım oluşturdu. Kımızı Siyahlı takımın bu sezon da kaleye de iki önemli takviye yaparak Ersel Çetinkaya ve Süleyman Kasap gibi Şampiyonluk yaşamış iki tecrübeli eldiveni bünyesine kattı.

Geçtiğimiz sezonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da geçiren  Ersel ile birlikte bir önceki sezonda Batman Petrolspor ve Çatalcaspor  forma giyen başarılı kaleci Süleyman Kasap yoğun geçen kamp dönemine rağmen forma savaşı vermesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hazırlıklarına Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde  devam eden Anagold 24 Erzincanspor, yeni sezona sıkı bir antrenman yaparak hazırlanırken, özellikle kalede yaşanan rekabet göze çarpıyor.  Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan  transfer edilen Ersel Çetinkaya’nın kısa sürede takıma adapte olarak uyum sorunu yaşamadığı gözlenirken, bunun yanı sıra 2017-2018 futbol Sezonunda Ankara Demirspor görev yapan ve Erzincanspor’run oynadığı plaf off karşılaşmalarında başarılı maçlar çıkararak Ankara Demirspor’u  2. Lige taşıyan kadroda  bulunan, geçtiğimiz sezon ise Batman Petrolspor ve Çatalcasporda forma giydi.  Başarılı kaleci Süleyman Kasap, yeni sezonda Erzincanspor’un başarısı için ter dökecekler.

TEK VÜCUT OLURSAK BU İŞİN ALTINDAN KALKARIZ

Camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirten Teknik Patron Mustafa Sarıgül, “Her şeyden önce özellikle bu dönemlerde birlik, beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Takım olarak sadece başarıyı elde etmek için, futbolculardan ve teknik heyetten olan beklentiler yetmiyor. Taraftarımızın, basınımızın, herkesin tek vücut olması gerekiyor. Tek vücut olursak bu işin altından kalkarız. Çünkü herkes bu işin bir parçası. Herkesin bu işin ucundan tutması gerekiyor. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.  O yüzden benim bütün camiaya çağrım; hepimizin tek vücut olması lazım. Sezon öncesinde bu fotoğrafı ortaya koyarsak, beklenen başarı kaçınılmaz” diye konuştu.

ŞİMDİ DAHA ÇOK KENETLENMELİYİZ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Anagold 24 Erzincanspor’da Sportif Direktör Ümit Öztekin, ise takımın genel durumu hakkında değerlendirmede bulunarak  “Öncelikle 2019-2020 Futbol Sezonunun profesyonelce ve centilmence geçmesini temenni ederim. Ayrıca kazasız, sakatlıksız  bir sezonun da bizimle birlikte olması isterim. Yeni genç, dinamik ve heyecanlı bir yönetim ile yeni hocamız, yeni oyuncularımız ve ekip arkadaşlarımızla yere sağlam basarak ilerlemek arzusundayız diyen Anagold 24 Erzincanspor Sportif Direktör Ümit Öztekin, birbirinden önemli mesajlar verdi. Öztekin, Şehir olarak şimdi daha çok birlik beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini belirterek, Ligin başlamasıyla birlikte takıma daha fazla destek vermemiz ve kulübün etrafında kenetlenmemiz lazım” diye konuştu.

ERZİNCAN TEK VÜCUT OLMASI LAZIM

Öztekin, ‘‘Biz Erzincan kenti olarak, Erzincanspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, sevinç ve hüzünlerimizi birlikte paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz ya da zorlukların üstesinden gelebiliyoruz. O yüzden benim bütün camiaya çağrım; hepimizin tek vücut olması lazım’’ dedi.

Oluşturmaya çalıştığımız kadronun ilk kamp dönemi sona gelindiğini ifade eden Öztekin,  Hocalarımızın verdiği idmanla çalışmalarını sürdüren takım ilk günlerde zorlansa da ilerleyen günlerde artan tempoya ayak uydurmaya başlamıştır. Kamp dönemimiz beklediğimizin üstünde verimli geçmektedir. İdmanlardan keyif alan oyuncuların kendilerine olan güvenleri artarak ve daha hırsla sarılıyorlar.

ERZURUM KAMPINA TAM KADRO GİTMEYİ İSTİORUZ

Sportif Direktör, Öztekin, 13 günlük bir çalışma dönemimiz var,  8 yeni transferimiz var, iç transferde devam ettiğimiz oyuncularımız var, alt yapıdan gelen oyuncularımız mevcut,  bunlarla iyi bir  şekilde çalışmalarımız sürüyor.  Her ne kadar geç kalsak ta yeni gelecek olan arkadaşlarla toparlayacağımıza inanıyorum. Bizim niyetimizi ve samimiyetimizi anlayabilen oyuncularımızın istekli çalışmaları bizleri de memnun etmektedir.

İYİ YOLDAYIZ

 Takımımız hazır hale geldiğinde göze hoş gelen ve izleyenlere futbol keyfi verecek bir takım kurgusunu oluşturmaya çalışıyoruz, İyi yoldayız ve hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz dedi

3-4 TRANSFER YOLDA

 Her takım gibi biz de eksik gördüğümüz bölgelere transferler yapıyoruz, Önümüzdeki süreçte 3-4 istediğimiz oyuncuyla anlaşarak kampa tam bir kadro halinde gitmeyi düşündüklerini söyleyen Öztekin,  ‘‘Transferde ince eleyip sık dokuyoruz, İkinci kamp dönemimizle birlikte tempomuz daha artacaktır. Erzurum kampında gerçek kadromuz da şekillenmiş olacaktır’’dedi.

Öztekin, ayrıca altyapıdan gelen 9 futbolcu ile ilgili olarak ta teknik kadromuz bir rapor hazırlıyor ve  bu rapor doğrultusunda da kararımız vereceğiz dedi.