Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da Karaköprü hazırlıkları başladı

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincasnpor,hafta sonu oynayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor hazırlıklarına Erzincanspor Vedat Çimen Tesislerinde başladı.

TFF 3. Lig 1.

Haber: İbrahim Gürler

Üçüncü  Ligin ikinci haftasında kendi sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Anagold 24 Erzincasnpor hazırlıklara Teknik Direktör Mustafa Sarıgül nezaretinde başladı.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

İdman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, Sakın moralinizi bozmayın. Bizler size güveniyoruz. Bu işi birlikte başaracağız dedi.

ES ES İDMANDA EL TOPU OYNADI 

Gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman yarı sahada oynanan el topuyla devam ederken ortaya çok renkli görüntüler çıktı Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı. 

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKACAĞIZ

Karaköprü Belediyespor hazırlıkları hakkında bir açıklama yapan Anagold 24 Erzincasnpor Sportif Direktörü Ümit Öztekin, “Sezonun ilk maçında aldığımız sonuç hepimizi üzdü ilk maçtan galip gelip sezona güzel ve moralli başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Artık önümüzdeki maça bakacağız diyen Öztekin, , ‘Sadece bir maç kaybettik. Bu dünyanın sonu değil. Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Futbolcu kardeşlerimize ve Teknik heyetimize güveniyoruz bu hafta seyircimiz karşısında galip gelerek 3 puanı camiaya armağan edeceğiz dedi.

Ayrıca son dakika olarak yapılan transferler Erman Kılıç ve Abdurrrahman Canlı bugün Erzincan’a gelerek yarın ki antrenmana katılacak.

 Öte yandan yapılan antrenmanı kulüp başkanı Üzeyir Çalı, As Başkan Gökhan Keleş ve bazı yöneticilerde izledi.