Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’da para bitti Aşk bitti

TFF 3. Ligde mücadele eden ve 4 sezondur istediği sonuçları bir türlü alamayarak, kötü bir performans gösteren Anagold 24 Erzincanspor’da Başkan Ahmet Tanoğlu 04 Temmuz tarihinde yapılacak kongrede kesinlikle olmayacağını açıkladı.

TFF 3. Ligde mücadele

Haber: İbrahim Gürler

Anagold 24 Erzincanspor yönetimi önceki gün yaptığı toplantının ardından 04 Temmuz 2019 Perşembe Günü saat 18:00’da Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda Olağanüstü Kongreye gitme kararı aldı.

Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkan Ahmet Tanoğlu yapılacak olan yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı. 4 Mayıs tarihinde maçların bitmesinin ardından kongre kararının geç alınması yönündeki soruya ise verilen taaattütlerin olduğunu ve yerine gelmediği için böyle bir karar aldıklarını söyleyerek, Eylül ayında ligler başlıyor, daha 2 ay bir süre var dedi.

SPONSOR BİTTİ YARIM SEZON DAYANABİLDİLER

2016-2017 sezonu başında 3 yıllığına 9 Milyon TL karşılığında Anagold Madencilik Anonim Şirketi ile yapılan sponsorluk anlaşması 2019 yılı ocak ayında bitmesinin ardından Erzincanspor yönetimi 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına sponsor desteği olmadan devam etti.  Ligin bitmesinin ardından ise Olağanüstü Kongreye gitme kararı alması para bitti Aşk bitti sözünü hatırlattı.

BORÇ 1 MİLYON 350 BİN TL

Öte yandan Anagold 24 Erzincanspor yönetimi yaptığı toplantının ardından Olağanüstü Kongreye gitme kararı almasıyla birlikte Erzincanspor yöneticilerinin de kulüpten alacakları karar defterine işlendi.  11 yöneticinin Erzincanspor kulübünden toplam 1 Milyon 350 Bin TL alacağı bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

ÇOK KÖTÜ YÖNETTİLER

Anagold 24 Erzincanspor yönetimi görevde bulunduğu süre içerisinde çok kötü bir yönetim örneği sergilediler.  Yapılan bir çok pahalı ve kulüp yapısına uymayan futbolcu transferi ile Türk futbol piyasasında adından sıkça söz ettirdi.  Anagold Madencilik’den gelen sponsorluk payı hiç bitmeyecekmiş gibi hareket ederek onlarca işe yaramayan futbolcu transferinde bulundular. Ayrıca her başarısızlığı teknik heyete keserek  4 sezonda 10 Teknik Direktör değişikliğine gidildi.  Erzincanspor yönetimi bazen aldığı bezende alamadığı bir çok kararla hep krizlerin takımı oldu.