Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’un önlenemez kötü gidişatı devam ediyor

Anagold 24 Erzincanspor’un önlenemez kötü gidişatı devam ediyor. Şampiyonluk treninin kaçmasının ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da kendine Play Off hedefi belirleyen kırmızı siyahlı takımın şimdiki hedefi ise kümede kalmak.

Anagold 24 Erzincanspor’un önlenemez

Haber: İbrahim Gürler

TFF 3.Liğ 3. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzicanspor, sezon başında kendine koyduğu hedefi Ligin ikinci yarısında revize ederek hedefini Play off olarak belirmesin ardından bu hedeften de oynadığı kötü futbolla uzaklaştı. Kırmızı siyahlıların şimdiki hedefi ise kümede kalmak.

Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahası’nda her iki kırmızı siyahlı takımın karşı karşıya geldiği maçtan Çorum temsilcisi 2-1 galip gelmesini bildi. İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönettiği maçtan 2-1’lik skorla yenik ayrılan Anagold 24 Erzincanspor, 29 puanda kaldı ve küme düşme hattıyla puan farkı 4’e düştü.

Konuk ekip Yeni Çorumspor AŞ  karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik tamamlayan Anagold 24 Erzincanspor’un beraberlik golü ise 48. Dakikada beraberlik Halil Yılma’dan geldi.  Yeni Çorumsporun gollerini ise 22. dakikada Yakup Alkan ve 89. dakikada Barış Çiçek kaydetti. Mücadelenin 90. dakikasında 24 Erzincanspor’dan Muhammet  Enes Yılmaz isegördüğü gereksiz  kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve kötü gidişatını sürdüren Anagold 24 Erzincanspor, Bayburt deplasmanından aldığı 2-0’lık yenilgi sonrası bugünde kendi sahasında ağırladığı Yeni Çorumspor AŞ  karşısında 2-1 mağlup oldu ve 29 puanda kaldı.  Aldığı 3 puanla puanını 39’a çıkaran Yeni Çorum

 ise ligde beşinci sırada bulunuyor.

İLK BEŞ HAYAL

Şampiyonluk treninin kaçmasının ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da kendine Play Off hedefi belirleyen kırmızı siyahlı temsilcimiz, yükselme maçlarında yer almak için verdiği mücadelede de taraftarını kahretti.  Ligde on altıncı sırada yer alarak küme düşme potasında bulunan Fatsa Belediye ile arasında sadece 4 puan bulunan temsilcimizin ligde bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

MAÇ SONU OLAYLAR

Her iki renktaş takımın karşı karşıya geldiği karşılaşmanın sonunda Erzincanspor’lu taraftar maçın hakemi ve rakip takımın futbolcularına tepki gösterdi.  Maçın bitiş düdüğünün ardından ise soyunma odasına giden Çorumsporlu futbolcuların Erzincanspor’lu yöneticilere laf atmasının ardından koridor bir anda karıştı.  Polisin olayları yatıştırmasının ardından yöneticiler stadı terk etti. Öte yandan Erzincansporlu futbolcu ve yöneticilerin şikayeti üzerine Yeni Çorumsporlu futbolcu Kemal Kazan ve Uğur Bulut’un maçtan sonra polis tarafından ifadelerinin alındığı bilgisine ulaşıldı.

24 HAFTADA 29 PUAN

Ligde oynadığı 24 maçta sadece 29 puan toplayabilen Anagold 24 Erzincanspor, bu performansıyla son yılların en kötü sezonunu geçiriyor. Anagold 24 Erzincanspor 6 Mart Çarşamba günü ligde 3. Sırada bulunan Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.