Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanspor’un transfer raporu

2019-2020 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’da tansfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda hedef koymadan bir üst lige çıkmaya çalışan Kırmızı siyahlı takım şimdiye kadar iç transferde 2 dış transferde ise 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

2019-2020 sezonunda TFF 3.

KALE EMİN ELLERDE

Spor – Toto 3. lig 1. grupta Mücadele  edecek olan Anagold 24 Erzincanspor kalecisi Süleyman Kasap ile anlaştı.2017-2018 futbol Sezonunda Ankara Demirspor görev yapan ve Erzincanspor’run oynadığı plaf off karşılaşmalarında başarılı maçlar çıkararak Ankara Demirspor’u  2. Lige taşıyan kadroda  bulunan Kasap geçtiğimiz sezon ise Batman Petrolspor ve Çatalcasporda forma giydi.  Başarılı kaleci Süleyman Kasap, yeni sezonda Erzincanspor’un başarısı için ter dökecek.

YUSUF ORHAN’DA TAMAM

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor  başarılı defans oyuncusu  Yusuf Orhan’ı kadrosuna kattı.  Kariyerinde 3.Lig  ampiyonluğu da bulunan ve geçtiğimiz sezon un ilk yarısını Esenler Erokspor  ikinci yarıcısında ise Yeni Orduspor forması giyen Yusuf  Orhan Erzincanspor ile  her konuda anlaşarak sözleşme imzaladı.   Geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giyen başarılı defans oyuncusu Yusuf Orhan, Hatayspor, Sancaktepe, Sandıklıspor, Tuzlaspor, Kastamonuspor, Esenler Erokspor   ve Yeni Orduspor  formalarını bundan önceki sezonlarda giydi.

SAĞ BEKE TUGAY

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi  Anagold 24 Erzincanspor, geçen sezon Tire 1922’de forma giyen sağ bek Tugay Kırcalı kadrosuna kattı.  Karşıyaka’da profesyonel olan 25 yaşındaki futbolcu, Batman Petrolspor ve Etimesgut Belediyespor, Diyerbekirspor  kulüplerinde de oynadı. Geçen sezon İzmir temsilcisi Tire 1922’de  forma giyen ve 3. Lig’de Play-Off deneyimi yaşayan Tugay, yeni sezonda Anagold 24 Erzincanspor’un başarısı için ter dökecek.

SOL BEKE DE HÜSYİN EROL 

 Anagold 24 Erzincanspor, sol bek için Tire 1922 spor’dan Hüseyin Erol’u kadrosuna dahil etti.  2019-2020 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta  hedef koymadan bir üst lige çıkmak isteyen Kırmızı Siyahlı ekip daha önce Etimesgut,  Kırıkhanspor, Batman Petrol,  Ankara Demirspor, Darıca GB , Bugsaş Spor, Çorum Belediye, Tire 1922 Spor formasını giyen başarılı oyuncu Hüseyin Erol’u kadrosuna kattı.  Geçtiğimiz sezon 28 lig maçında forma giyerek 2 ‘de gol atma şansı bulan deneyimli futbolcu Hüseyin  toplam 160 3. Lig, 9 3.Lig Playoff    6 ikinci lig ve 16 Türkiye Kupası maçında forma giydi.

GENÇ ORTA SAHA

Geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz Grup’da şampiyonluk yaşayan Keçiörengücü sporda forma giyen genç orta saha oyuncusu Anagold 24 Erzincanspor ile bir yıllığına anlaştı. 2017-2018 Bölgesel amatör Ligde Erzincan’da oynanan Adıyaman 1954 Agrıspor arasındaki karşılaşmada da forma giyen ve tüm spor kamuoyu tarafından beğenilen 21 yaşındaki Uğurcan Bekçi Adıyaman ekibinin şampiyonluğunda çok kritik bir rol üstlenmişti.

SARIGÜL’ÜN ESKİ TALEBESİ MUHAMMED KEREM

Anagold 24 Erzincanspor Karacabey Birlikspor’dan Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nu transfer etti. Erzincanspor 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Kerem Aktürkoğlu ile yeni sezonda sözleşme imzaladı  Medipol Başakşehir altyapısından yetişen ve Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün de eski öğrencisi olan  21 yaşındaki Muhammed Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Karacabey Birlikspor’da  forma giyerken çıktığı 32 maçta 3 gol attı.

ERDİ İLE YENİDEN

Karşıyaka’nın altyapısından yetişen ve 2009 yılında profesyonel takıma çıkan Erdi Kasapoğlu, Karşıyaka Şanlıurfaspor ,  Menemenspor ve son 3 yılda da Anagold 24 Erzincanspor forması giyen Başarılı orta saha oyuncusu Erdi Kasapoğlu 2019-2020 futbol sezonunda da Kırmızı siyahlı formayı terletecek. Başarılı ve hırslı futbolcu Erdi 1. Ligde 87, 2. Ligde 2, 3. Ligde 97 maç olmak üzere toplam 208 profesyonel lig karşılaşmasında forma giydi.

DEV ADAM KALDI

Geçtiğimiz sezonun en başarılı futbolcuları arasında yer alan Ali Öztürk yeniden Erzincanspor’da. Geçtiğimiz sezon verdiği mücadele ve 22 maçta 10 golle takımına katkıda bulunan 1.91 boyundaki ve  güçlü fiziği ile dev adam, koca papuç gibi  lakabı bulunan  Forvet oyuncusu Ali Öztürk  2019-2020 Futbol Sezonunda da Erzincanspor’da forma giyecek.

1,91 boyundaki 32 yaşındaki dev forvet, kariyerinde Balıkesirspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve 24 Erzincanspor formaları giydi. Öztürk, Balıkesirspor ile 3. Lig, 2.Lig ve TFF 1.Lig şampiyonlukları yaşarken kırmızı beyazlılarla Süper Lig’de forma giydi. Deneyimli golcü, Manisa BBSK’da da kariyerindeki ikinci kez 3. Lig şampiyonlu ğu yaşadı.