Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbol Şovuna Milli Kayakçı da Katıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İnsanların evde vakit geçirdiği zaman dilimlerinde tuvalet kağıdıyla yapılan futbol şovuna Milli Kayakçı Ayşe Kader Yavuz ‘da katıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına

Haber: İbrahim Gürler 

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Suudi Arabistan’ın Abha kentinde bulunan Uluslararası Türk Okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak yapan  Erzincanlı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Vurgun tarafından başlatılan tuvalet kağıdı sektirme akımına   Erzincan’lı  çok sayıda  vatandaş  “evdekal” çağrısına uyarak dünyaya kendi evlerinden mesajlar verdiler.

Birçok ünlü ismin, Koronavirüs sonrası ’Evde kal’ çağrısını ’StayAtHomeChallege’ akımıyla yaptılar. Türkçesi Evde kal Meydan okuma olan ’StayAtHomeChallege’ akımında çektikleri videolarla birbirlerine meydan okudular.

İnsanların evde vakit geçirdikleri boş zaman diliminde tuvalet kağıdıyla yapılan futbol şovuna, Erzincan’da her yaştan ve her meslek grubundan vatandaşlar da ortak oldu.

Erzincanlı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Vurgun’un başlattığı tuvalet kağıdıyla yapılan futbol gösterisine Ulusal ve uluslararası kayak şampiyonalarında birçok derecesi bulunan Erzincanlı özel sporcu Ayşe Kader Yavuz’da katılarak evde kalınması çağrısında bulundu.

Ayrıca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde yapılan “evde kal” çağrısına uyan Milli kayakçı Yavuz, evini spor salonuna çevirip babası ile antrenmanlarına düzenli olarak devam ediyor.