Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haydi Bismillah…

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Anagold 24 Erzincanspor TFF 2’inci Lig ekiplerinden Vanspor Futbol Kulübü (Vanspor FK ) ile yaptığı ilk hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da Yüksek İrtifa Merkezinde sürdüren Anagold 24 Erzincanspor ilk hazırlık maçını TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK   yaptı.

Kırmızı Siyahlı ekip Erdi Kasapoğlu, Ali Öztürk ve Osman Şahin’in golleriyle karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılırken, Kampta bulunan birçok futbolcu hazırlık maçında  forma şansı buldu.

BAŞKANLAR İZLEDİ

Yüksek İrtifa Merkezindeki karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Vanspor FK   Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, kulüp yöneticileri ve az sayıda taraftar takip etti.

Anagold 24 Erzincanspor  sahaya  Ersel Çetinkaya, Yunus Emre Çakır, Enes Subası, Tugay Kırcalı, Hüseyin Erol, Erdi Kasapoğlu, Emre Turan, Berke Tulpar, Uğurcan Bekçi, Muhammet Kerem Aktürkoğlu ve Ali Öztürk ilk on biri ile çıktı.

Rakip Vanspor FK ise  Asil, Serdar, Burçak,  Samet, Osman, Timuçin, Sefa, Mert, Emrah, Tunç ve Koray ilk on biri ile maça başladı.

Oynanan karşılaşmanın ilk bölümüne tutuk başlayan Anagold 24 Erzincanspor, 30’uncu dakikada Muhammet Kerem Aktürkoğlu’nun ceza sahası içerisinde düşülmesiyle penaltı kazandı. Erzincanspor’da topun başına geçen Erdi Kasapoğlu skoru 1-0’a taşıdı.  Oynanan karşılaşmanın  başka bölümlerinde gol olmayınca devreyi Erzincanspor 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımın Teknik Patronu  futbolcularını görme adına farklı isimleri sahaya sürdü.  Anagold  24 Erzincanspor’da  ikinci yarıda Kalede Süleyman Kasap, Alper Aksu, Serkan Yola, Ayhan Gürbüz, Yunus Emre Tok, Tuncay Kılıç, Osman Şahin, Burak Aydın, Hüseyin Çiray, şans buluna isimler olurken, 90 dakikayı YunusEmre Çakır ve Hüseyin Erol tamamladı.

Vanspor FK ise kalede Ender olmak üzere,  İsmail, Samet, Barış, Sedat, Barış Sağır, Soner, Mert, Sıddık, Cihan ve Batuhan ile ikinci yarıya başladı. 

İkinci yarının hemen başında 46. Dakikada sağdan gelişen pozisyonda ceza sahası içerisinde Osman Şahin düzgün ve sert bir vuruşla skoru 2-0 yapıp takımının ikinci devreye gol ile başlamasını sağladı.  Golden sonra ataklarını sıklaştıran Anagold 24 Erzincanpor aradığı 3.’üncü golü ise 61. Dakikada kaptan Ali Öztürk ile buldu.  karşılaşmanın 83. Dakikasında Vanspor’lu Cihan’ın ceza sahası içerisinde düşülmesi sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi.  Topun başına geçen başarılı futbolcu Batuhan Er, skoru 3-1’e taşıdı. Maçta ilerleyen dakikalarında başka gol olayınca Anagold 24 Erzincanspor –  Vanspor FK   ile yaptığı  ilk hazırlık maçını 3-1 kazandı.

ESKİ FUTBOLCULAR FORMA GİYDİ

Öte yandan oynanan karşılaşmada rakip Vanspor FK oyuncuları Sefa Küpeli, Barış Sağır, Batuhan Er eski takımlarına karşı forma giyerken her üç futbolcunun da başarılı performansları dikkat çekti.

GÖZ DOLDURANLAR

Erzincanspor’un ilk hazırlık maçında ise başta Erdi Kasapoğlu olmak üzere yeni transferlerden, Ayhan Gürbüz,  Yunus Emre Çakır, Osman Şahin ve Hüseyin Erol oynadıkları üst düzey futbol ve verdikleri mücadele maçı izleyenlerden tam not alırken,  Berke Tulpar ile Uğurcan Bekçi’nin vasat performansı ise gözlerden kaçmadı.

LİGE HAZIR OLARAK GİRMEK İSTİYORUZ

Oynanan karşılamadan sonra bir açıklama Anagold 24 Erzincanpor, Sportif direktörü Ümit Öztekin, İlk günden itibaren güzel bir tempo ile çalışıyoruz. Takımda çok güzel bir takımdaşlık oluşuyor, futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyet ve biz  birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Arkadaşlarımızla kaynaşma süreci vardı. Bunu atlattık. İdmanlarımızın temposu çok güzel. Şu anda hazırlık maçları dönemine geldik. İnşallah takım halinde istediğimiz performansı yakalayıp takım halinde lige en iyi şekilde hazır olarak girmek istiyoruz” dedi. 

HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜ DEĞİL AMA ÖNEMLİ

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ölçü olmadığını ifade eden Sportif direktörü Ümit Öztekin, “Hazırlık maçları her zaman ölçü değildir ama önemlidir. Bize neler yapıp, yapamayacağımızı gösterir. Bugün ilk hazırlık maçını oynadık. Burada 2 tane daha hazırlık maçı yapacağız. Takım olarak birlikteliği ve uyumu sağlamak adına hazırlık maçlarına ihtiyacımız var. Onun için bu maçlar bizim adımıza önem arz ediyor. Skordan çok birlikte oynayabilmek, birbirimize alışabilmek, tanıyabilmek ve ne yapabildiğimizi görmek çok önemli. Hazırlık maçlarında istediğin kadar galip gel, önemli olan sahaya ne verdiğindir. Lig maçlarındaki sonuçlar önemlidir. O yüzden tabi ki kimse kaybetmek için maça çıkmaz. Ama futbolcu kardeşlerimiz oyun yapısını, felsefesini ve hocamızın gösterdiği oyun anlayışını sahaya ne kadar iyi yansıtırsa o kadar başarılı oluruz. Onu da yapmaya çalışıyorlar ama yine de galip gelmek her koşulda iyidir. Tabi ki her zaman kazanmak için oynayacağız. Diye konuştu.

Öte yandan 20 Ağustos’ta Of spor ile karşılaşacak olan Anagold 24 Erzincanspor 23 Ağustos tarihinde Hekimoğlu Trabzon FK ile yapacağı 3’ncü Hazırlık maçı sonrasında 24 Ağustosta Erzincan’a dönecek.