Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefsiz Erzincanspor sponsorluk sözleşmesini imzaladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta bulunan Anagold 24 Erzincanspor Anagold Madencilik Anonim Şirketi ile 3 yıllığına isim anlaşması imzalandı. Yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı’nın yeni sezonda hedefimiz yok sözleri ile taraftarlar gruplarının deplasmanda simit parası, maç parası, yemek parası talepleri için böyle taraftar olmaz sözleri salonda buz kesti.

Spor Toto 3. Lig

Haber: İbrahim Gürler

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’da yeniden ile 3 yıllığına isim anlaşması imzalandı.

BELEDİYE BAŞKANI YOKTU

Erzincan Valiliği Toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin ve Anagold 24 Erzincanspor yönetim kurulu üyeleri katılırken tesis konusunda arsa tahsisi yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan imza töreninde konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, TFF 3. Ligde mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’un  isim sponsorluk sözleşmesi 31.12.2018 tarihi itibariyle sona ermişti. Sayın Başbakanımız Erzincanspor’a sahip çıkın  diye Anagold yetkililerini aramasından sonra  Vekillierimizle ve bize de görüşmeleri yapın sponsorluk devam etsin, Erzincanspor liglerde hak ettiği yere, Erzincanlının arzu ettiği yere ulaşsın şeklinde bir  talimatın ardından sayın vekillerimizle Anagold’un ilgili birimleri ile yaptığımız görüşme neticesinde bugün önümüzdeki üç yıla dair sponsorluk sözleşmesi imzlama noktasına geldik. Erzincanspor’a önümüzdeki yıllarda mücadele edeceği liglerde başarılar dilerim dedi.

ERZİNCANSPOR’UN BAŞARISI İÇİN TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Ak Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında Anagold 24 Erzincanspor gerçekten Erzincan için çok önemli, yeni yönetime başarılar diliyorum. Biz Vekiller olarak diyoruz ki Erzincanspor’un başarısı için Elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, İnşallah Erzincanspor bu sene daha başarılı olacak, üst lige çıkması için var gücümüzle çalışacağız dedi.

SPONSORLUK ANLAŞMASI İLE SPORTİF BAŞARI KAÇINILMAZ OLACAKTIR

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır,  bu sponsorluk anlaşmasının Erzincan’ımıza Erzincanspor’umuza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde yapılan bu sponsorluk anlaşmasıyla takımımız maddi anlamda güçlü olacaktır ve inanıyorum ki bu maddi gücün yanın da sportif başarı kaçınılmaz olacaktır. Dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı ise bu güzel günde Erzincansporumuzu bu seviyeye getiren sayın Binali beye çok teşekkür ediyorum, burada emeği geçen sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Erzincanspor yönetim kurulu olarak yeni stad, yeni yönetim, yeni tesislerde inşallah başarılı olur, gayemiz burada Erzincansporun bir üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah başarılı oluruz. Allah Muaffak etsin dedi.

ERZİNCANSPOR’UN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin ise konuşmasında Anagold 24 Erzincanspor, bizde bu sponsorluk anlaşmasını devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca bu takıma desteği verdik.  Erzincanspor’un ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu önümüzdeki dönemde 3 yıl boyunda 2 Milyon Dolar tutarında bir sponsorluk anlaşması yaptık.  Bu anlaşmada bizi mutlu eden en önemli husus yapılan anlaşmadan 500 Bin Doları altyapı tesislerine harcanacak olması.  Bu kalıcı olarak önümüzdeki yıllarda Erzincanspor’un başarılarına katkıda bulunacaktır.  Mutluyuz hayırlı olmasını  diyor ve inşallah Erzincanspor’u iyi noktalarda görmek istiyoruz dedi.

HEDEF YOK OLURSA OLUR

Yapılan konumların ardından Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin tarafından yapılan sözleşme imzalandı. Yapılan imza töreninden sonra sorulara cevap veren Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Gazeteci İbrahim Gürler’in hedefiniz nedir sorusuna, hedef ne diye bir şey belirlemiyorum. Şimdiye kadar hep şampiyon olak dedik ama olmadık, inşallah olmak için mücadele edeceğiz. Söz verip de olmamak daha sıkıntı veriyor, şampiyon olmak için kadro oluşturuyoruz sadece bunu söylüyorum dedi.

BAŞKAN ÇALI TARAFTARI BEĞENMİYOR

Gazeteci Zeki Demirbaş’ın taraftarı stada çekmek için ne gibi bir çalışmanız var sorusuna ise, Başarı varsa taraftar var, Türkiyenin her yerinde böyle, inşallah başarı yakalandığı zaman seyirci gelir, bunun için içimiz rahat, ama zorla insanları maça getirip de orada sövdürmenin anlamı yok. Sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Geçen sene bütün deplasmanlara gittim. 12-13 yaşındakileri Taraftar gurupları tuttu otobüslere bindirdi getirdiler.  Ailelerinden izin almadılar. Orada geldiler simit parası, maç parası, yemek parası böyle taraftar olmaz. Hiç onları eleştirmiyorsunuz dedi.