Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlkeli Erzincanspor yeni aşcısıyla tat vermedi

Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Anagold 24 Erzincanspor ikinci yarının ilk haftasında sadece 1 puan alabildi. Kırmızı Siyahlı ekip yeni Teknik ekibiyle mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Silivrispor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı.

Ligin ikinci yarısına istediği

TFF 3. Lig 1. Gurup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor sahasında karşılaştığı Silivri spor ile golsüz berabere kalarak 2 önemli puan kaybetti.Ligin ilk yarısını lider kapatan ve ikinci yarıya da istediği gibi başlayamayan Anagold 24 Erzincan spor 20. hafta maçında sahasında Silivrispor ile golsüz berabere kalarak ligin ikinci yarısında  ilk puanını aldı.

Erzincan Müstakil Atletizm sahasında oynanan karşılama Erzincanspor ile İstanbul temsilcisi Sislivrispor karşıya geldi. Maçın ilk yarısında her iki takımında karşılıklı etkisiz atakları sonuç vermeyince ilk yarı golsüz berabere bitti.  Maçın ikinci yarısında da her iki takımda rakip kalede gol ararken gelişen ataklar sonuçsuz kalarak maç 0-0 sona erdi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada berabere kalan Anagold 24 Erzincan spor aldığı 1 puan sonrası 20. Hafta sonunda 37 puan ile 4. Sırada kendine yer buldu. Anagold 24 Erzincan spor 21 hafta mücadelesinde 1 Şubat tarihinde Deplasmanda Buca spor ile karşılaşacak.

Öte yandan maç sonunda Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan maç ile ilgili değerlendirmede  bulunarak,  zorlu bir son 2 hafta geçirdiklerini belirterek oyuncularımızın iyi mücadele etti, gol bulamamadaki şanssızlığın kötü performans olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirtti.

Teknik ekibinden yönetimine, oyuncusuna, saha ekibine, kulüp yönetimine kadar kenetlenmiş bir aile olduklarını belirten Güraslan, ” zorlu günlerden geçtiğimiz dönemlerde kulübümüze bağlı her bir görevlimiz tüm özverisini koyarak ayakta durmaya çalışıyoruz dedi.