Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İranlı Sporcular Erzincan'da

Erzincan Badminton Branşında gün geçtikçe başarısını arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. İran milli takım sporcularından 2 oyuncu ortak çalışma isteği üzerine Erzincan’a gelerek, Murat Sönmez nezaretinde çalışmalara katıldılar.

Erzincan Badminton Branşında gün

Haber: İbrahim Gürler 

Badmintonda  Avrupa ve Balkan şampiyonalarında aldığı başarılarla adından sıkça söz ettirmeye devam eden Erzincan, yakalığı bu başarı grafiği başka Ülkelerinde dikkatine çekiyor.  

İran milli takımından gelen iki sporcu yaklaşık bir haftadır Erzincan’da milli sporcular ile birlikte yoğun şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Yıldırım Akbulut Spor Salonunda gerçekleştirilen antrenmanlarda bir arada çalışarak Badminton sporunu daya iyi öğrenmeyi hedefliyorlar.

Erzincan Badminton Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez, bu sporun ülkemizde artık söz sahibi olduğunu dile getirerek konuşmasında şunları kaydetti; “ Erzincan Badminton branşında gün geçtikçe ülke sınırlarının ötesine şöhreti yayılmaya başladı. Erzincan Badminton ülkemizi yurt dışında yapmış olduğu müsabakalar ve almış olduğu neticelerden dolayı çok önemli bir yere geldi. Yurt dışında bazı ülkelerinde gözünden kaçmamakta geçen yıl Gürcistan geldi zaman zaman Yunanlı sporcular.  Burayı tercih ediyorlar birçok ülke bizim antrenmanlarımıza katılmak için bize teklif ediyor,  bunlardan biri de İran’dı bunlarda bizimle iletişim kurdular buraya gelip bizimle çalışmak istediklerini söylediler. Bizde bu arkadaşlarımızın buraya gelip çalışmaları için yardımcı olduk.

İran milli takımı iki tane bizim ile yaklaşık bir haftadır antrenman yapıyor. bunlar iyi dileklerini herhalde İran’daki arkadaşlarına da bir dediler ki hocaları ve 4 sporcu daha buraya çalışmaya gelecek tabii bu da bizi çok mutlu etmek de özellikle yurt dışındaki Erzincan’ın badminton da ki ilerleyişi burayı tercih etmeleri hem ülkemizde hem de Erzincan adına gurur verici. İnşallah yeni altyapıda yetiştirdiğimiz sporcularla bu süreç bizden sonra da devam ederse şu andaki hedefimiz sadece bizde kalmasın bundan sonra da yetiştirdiğimiz sporcularda Erzincan’a ve ülkeye hizmet ederek hem ulusal hem de uluslararası arasında kazandığımız bu ünü devam ettirmelerini diliyorum diye açıklamalarda bulundu.

İranlı Sporculardan Nazanin Zamani ise, burada olmaktan mutlu olduğunu belirterek; “ antrenmanlar iyi geçiyor. Birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan’ı çok beğendiğini de ifade eden Zamani, Murat hocam çok iyi bir hoca bizlerle yakından ilgileniyor. Burada çok şeyler öğrendik. Murat hocamıza ve birlikte çalıştığımız sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.