Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi bir takımız

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Anagold24 Erzincanspor, 1 Şubat cumartesi günü konuk olacağı Bucaspor maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, yaptığı açıklamada ‘‘Takım olarak iyiyiz, oynayacağımız maçı kazanarak tekrar yukarda ki yerimizi almak istiyoruz. İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum’’ dedi.

TFF 3. Lig 1.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Anagold24 Erzincanspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla  sürdürdü.

Bucaspor  maçı hazırlıklarını Vedat Çimen Tesislerinde  gerçekleştiren kırmızı siyahlı ekip de  Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç, , antrenman sonrası yaptığı açıklamada takım olarak iyiyiz, puan kayıplarını telafi ederek yeniden yükseleceğiz dedi.

Kılıç,  konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Önemli bir 2 puan kaybımız oldu. Taraflarımıza son 3 maçta ki puan kayıplarından sonra kendi sahamızda bunları telafi etmek gerekirken kazanamadık. Eksikleri saptamaya çalışıyoruz. Takımımız bazı taktiksel verileri iyi yapıyor hücum bölgesinde ki etkinliğimiz az ve az sayıda gol pozisyonuna giriyoruz. Bu eksikliğimizi gidermeye çalışacağız. Ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Bu hafta da yükselişte olan bir takımla karışılacağız. Oynayacağımız maçı kazanarak tekrar yukarıdaki yerimizi almak istiyoruz. İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Puan farkı şu an çok değil şampiyonluk yolunda en güçlü takımlardan birisiyiz. Hep  birlikte kenetlenerek bu işi noktalamak istiyoruz” dedi.