Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaleci Tolgahan Özdemir’e doğum günü sürprizi

Anagold 24 Erzincanspor alt yapısında forma giyen ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekip Erzincanspor’un Kamp kadrosuna dahil edilen genç kaleci Tolgahan Özdemir’e kulüp yöneticiler, antrenörleri ve takım arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Anagold 24 Erzincanspor alt

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da Yüksek İrtifa Merkezinde sürdüren Anagold 24 Erzincanspor dün oynadığı ilk hazırlık maçından sonra takım halinde gidilen yemekte Anagold 24 Erzincanspor alt yapısında forma giyen genç kaleci Tolgahan Özdemir’e doğum günü sürprizi yapıldı.

PROFESYONEL OLMAYI DİLEDİ

Anagold 24 Erzincanspor, oynadığı ilk hazırlık maçından sonra takım halinde gidilen Akşam yemeği programında  doğum günü pastasına dilek tutarak üfleyen  Genç kaleci, takım arkadaşlarının ne dilek tuttun sorusuna Profesyonel olmayı diye cevap verirken, kesilen pastadan sonra genç kaleci tebrikleri kabul etti.

KAPTAN ALİ YEDİRDİ

Takım arkadaşlarının alkışları arasında pastasına üfleyen Kaleci Tolgahan, kulüp yöneticileri ve takım arkadaşlarının doğum gününü unutmamasının kendisini mutlu ettiğini söyleyerek, Benim için güzel bir moral ve sürpriz oldu. Emeği geçen yönetimimize, teknik heyet ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Doğum gününü kutlayan Kaptan Ali Öztürk ise kaleci Tolgahan’a doğum günü pastasını kendi elleriyle yedirdi. Anagold 24 Erzincanspor kamp yöneticisi Turan Özelgül’de genç kalecinin doğum gününü kutlayarak başarı diledi.