Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kelkit Kupasına Kavuştu

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) pandemi nedeniyle 2019-2020 Sezonu TMVFL Futbol Ligi ile ilgili yönetim kurulu kararı ile ligin tescil edildiğini duyurmasının ardından Doğu Anadolu Bölgesinde mücadele eden Kelkit Masterler Şampiyon olurken Erzincan ekibi 13 Şubat Veteranlar ise sezonun en centilmen takımı seçildi.

Türkiye Masterler ve Veteranlar

Haber: İbrahim Gürler

40 yaş üstü futbolseverleri TMVFL Futbol Ligi’nin çatısı altında buluşturan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu korona virüs nedeniyle lige ara vermişti. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu normalleşme sürecine geçilmesinin ardından kararını verdi. TMVFL Futbol Ligi’nin tescil edilmesiyle birlikte Doğu Anadolu Bölgesinde Kelkit Masterler takımı sezonu şampiyon tamamladı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon Başkanı Kenan Gürsu’nun katılımı ile Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kupa töreni ve yeni sezonun değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kelkit Masterler takımının ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon Başkanı Kenan Gürsu, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Temsilciler Kurulu Başkanı Ali Şahin, ve Kelkit Masterlar Futbol Takımı hoca ve futbolcuları, Erzincan 13 Şubat Masterlar, Gümüşhane Mesterlar, Erzincan masterler, Bayburt Demirözü Veteranlar, Bayburt Arpalı Veteranlar, Can Erzincan Masterlar Futbol Takımlarının Başkanları ve yöneticileri katıldı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu yöneticilerini ve Doğu Anadolu Bölgesinde mücadele eden takımların yöneticileri katıldı. Bölge takımlarını Kelkit’te ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek 2019-2020 Sezonunda şampiyon olan Kelkit Masterler takımının futbolcu ve yönetici ve teknik ekibi tebrik etti. Başkan Nas, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Kelkit Masterler takımına verilen desteklerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Kelkit takımının il takımları önünde şampiyon olmasının kendilerini mutlu ettiğini, bu başarının Kelkit adına bir kazanım olduğunu ve tüm takımlara yeni sezonda başarılar dilediğini söyledi.

Kelkit Masterlar F.K. Başkanı Gökmen Yegin, çok büyük desteklerinden ötürü Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve İlçe Başkanı Sadi Tüysüz’e tüm takım adına teşekkürlerini ilettiğini ve Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu ve beraberindeki yöneticilerine Kelkit’e kadar gelerek kupa taktim etmelerinden ötürü minnettar olduklarını, ayrıca ilçemize teşrifleriyle Kelkit’imize değer kattıkları için tüm misafir kulüp başkanlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

YENİ SEZON ÇOK FARKLI OLACAK

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon Başkanı Kenan Gürsu ise konuşmasında Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu, koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalan 2019-2020 futbol sezonunu mevcut haliyle tescil ettik Doğu Anadolu Bölgesinde Şampiyon olan Kelkit ekibini tebrik ediyorum. . Bu sezonu şartlar gereği geride bıraktık, artık hiç vakit kaybetmeden 2020-2021 sezonuna yöneldik. Federasyon yönetimi, ligin profesyonel anlamda izlenebilirlik ve heyecan seviyesini artırmak, iller ve bölgeler arasında daha geniş kitleye ulaşabilmek ve kalite seviyesini yukarıya çıkarmak için statüyle birlikte disiplin talimatı, Türkiye şampiyonası statüsü ve Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi talimatını yenilediğini söyleyen Başkan Gürsu, 2020-2021 Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi sezonunun 15 kurulla yönetileceğini belirterek, statü, talimat ve disiplinle ilgili çalışmaların tamamlandığını kaydetti. Yeni sezonun geçmiş sezonlara göre daha farklı olacağını dile getiren Gürsu, “Oluşturduğumuz kurullar takımlarımıza daha iyi hizmet vermek için. Artık çok şeyler değişti. Ligimizi sıfır tavizle sürdüreceğiz. Statü ve kitapçıkta ne belirtilmişse harfiyen uygulanacaktır. 2020-2021 futbol sezonunda 20 yeni takım daha aramıza katılacak. Büyük bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Kulüplerimiz ve bünyesindeki tüm herkes bu ailenin bir parçası. Federasyon yönetimi olarak güzel bir lig sezonu geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir aksaklık yaşanmaması adına tüm işlemlerimize erken başladık. Yeni sezon şimdiden tüm takımlarımıza hayırlı olsun” şeklinde ifadelerde bulundu.

Başkan Gürsu ayrıca ev sahipliğinden dolayı Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’a AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz’e ve Kelkit Masterler ailesine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından şampiyon olan Kelkit ekibine Şampiyonluk kupası verildi.

EN CENTİLMEN TAKIM 13 ŞUBATSPOR

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu’nun 2019-2020 TMVFL Futbol Ligi Doğu Anadolu Bölge’sinde en centilmen takım ise Erzincan 13 Şubatspor Veteranlarlar seçildi. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyon Başkanı Kenan Gürsu, 13 Şubatspor Veteranlarlar başkanı Fatih Ciminli’ye centilmenlik kupasını vererek yeni sezonda başarılar diledi.

YENİ SEZON ÖNCESİ SÖZLEŞMELER İMZALANDI

2020-2021 TMVFL Zafer Men Sezonu öncesinde Doğu Anadolu Bölge’sinde yeni takımlar ile de sözleme imzalandı. Yeni sezonda mücadele edecek olan Kelkit Masterler, Erzincan Masterler, Bayburt Masterler, Erzincan 13 Şubat Veteranlar, Gümüşhane Materler, Arpalı Masterler ve Can Erzincan Masterler takımlarının başkanları ile sözleşme imzalandı.