Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Erzincanspor’a Hayat Veriyor 

TFF Spor Toto 3.lig 1.Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor’un orta saha oyuncusu Muhammed Kerem Aktürkoğlu, son haftalarda oynadığı futbol ve attığı goller ile takımına hayat veriyor.

TFF Spor Toto 3.lig


Spor Toto 3.ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor, Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle hayat buluyor. Başarılı futbolcu ligde oynadığı 8 lig maçında fileleri 6 kez havalandırdı. 

Anagold 24 Erzincanspor’un Teknik Patronu Mustafa Sarıgül’ün Başaksehir altyapısından öğrencisi olan Kerem Aktürkoğlu, hocasının verdiği   şansı çok iyi değerlendirerek, ligin 3. Haftasında Silivrispor attığı golle takımına beraberliği getirdi. Başarılı futbolcu daha sonra 4. Haftada Ci Grup Bucaspor maçında oynadığı futbol ve attığı 2 golle galibiyet getiren oyuncuların arasında yer aldı. Ligin  5. Haftasında deplasmanda Çankaya FK ile oynanan karşılaşmada takımın tek golüne imza atarak Erzincanspor’un 3 puan almasına katkı sağladı. Daha sonra 6. haftada ise Erzinspor ağlarına 2 gol bırakarak galibiyetin mimarı olmuştu. Son olarak da Düzcespor maçında attığı golle Erzincanspor sahadan 1-0 galip ayrılırken, Kerem Aktürkoğlu attığı golle takımına 3 puanı kazandırdı.

Erzincanspor’da takımının önemli gol ayağı olan Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun, hem oynadığı futbolla hem de attığı goller ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ KAZANDI 

1998 doğumlu olan Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun geçtiğimiz sezon ise Karacabey Belediyespor’da 35 maçta forma giyip 3 gol attı. 

Bu sezon lige çok iyi başlayan 8 lig maçında 6 gol atma başarısı gösterip, taraftarın gönlünde taht kuran Kırmızı siyahlı takımın golcü futbolcu Kerem, oynadığı futbol ve sahadaki hırsı ile futbol otoritelerinden tam not aldı. 

ONUN ADI VİSCA

Muhammed Kerem Aktürkoğlu son haftalarda  oynadığı müthiş futbolla herkesi kendine hayran bırakırken taraftarlar Erzincan’ın Visca’sı yorumları yaptı. 
Taraftarın oyun tarzı olarak Süper ligde Medipol Başakşehir forması giyen Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca’ya benzettiği Kerem, Kırmızı Siyahlı takımda Teknik Direktör Mustafa Sarıgül’ün oyun sisteminin önemli parçalarından biri haline geldi. 
21 yaşındaki başarılı futbolcu, hücumdaki üretkenliği kadar zaman zaman savunmaya verdiği destekle de dikkat çekiyor.

TRANSFER EDENLERE TEŞEKKÜRLER 

Anagold 24 Erzincanspor’da son yıllarda yapılan birden fazla  çöp transfer çok eleştiri konusu olmuştu. Genç ve başarılı futbolcu Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nu Erzincanspor’a kazandıranlara ise sonsuz teşekkürler.