Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maça maske ile çıktılar

BAL Ligi 3. Grupta 7’inci hafta maçında Yakutiye Belediyespor ile Erzincan Ulalar Spor maçından gol sesi çıkmadı. Komşu iki kentin BAL temsilcileri puanları paylaştı. Maça iki takım Lösemili Çoçuklar Haftası nedeniyle maske ili çıktı.

BAL Ligi 3. Grupta

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta Yakutiye Belediyespor ile Erzincan Ulalarspor, GSİM 4 Nolu Çim Sahada Karşı Karşıya geldi.Batman Bölgesinden Yusuf Emre Bulut’un düdük çaldığı zorlu doksan dakikada Volkan Boz ile Ali İmran Genli kendisine yardımcılık yaptı. Maçın dördüncü hakemliğini ise Melek Kaya üstlendi.

Maç öncesinde iki takım oyuncuları 2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar haftası nedeniyle maça maske takarak çıkarken, LÖSEV’nin hazırladığı pankartı spor severlere tanıttı.

ASKF Başkanı ve BAL Bölge Sorumlusu Selahattin Codur ile GSİM Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç  ile çok sayıda futbol severin izlediği zorlu doksan dakikadan gol sesi çıkmadı.

0-0 biten maç sonucunda her iki takım 1’er puana razı oldu. Yakutiye Belediyespor puanını 8’e yükseltirken, Erzincan Temsilcisi  Ulalarspor, Erzurum deplasmanından aldığı beraberlik  ile puanını 10’a çıkardı.