Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milliler Erzincan’da coştu

2020 Futsal Dünya Kupası elemeleri öncesinde karşılaştığı son hazırlık provasında Futsal Milli Takımı Tacikistan ile yaptığı hazırlık maçında 6-1 yendi.

2020 Futsal Dünya Kupası

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Türk Milli takımının üstünlüğü ile sona ererken, maç Türk Milli takımının 6-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Futsal Milli Takımının gollerini 2. ve 38 dakikalarda Burak Uğurlu, 10. dakikada Kamil Can Akparlar, 29. dakika Mustafa acar, 34. dakika m. Furkan Özhan, 39. dakikada Burak Özdemir kaydetti. Tacikistan Milli Takımının tek golünü 7. dakikada Rakhmatov Parviz attı. 

Müsabakayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ile çok sayıda vatandaş izledi.  

Futsal Milli Takımı, Tacikistan ile yarın Erzincan Merkez Spor Salonu’nda bir hazırlık maçı daha oynayacak. Maçtan sonra bir açıklama yapan A Milli Futsal takımı Teknik direktörü Sercan Görgülü, genç bir takımla mücadele ettiklerini söyleyerek, kazandıklarından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.