Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Online Satranç turnuvası düzenlenecek

Türkiye Satranç Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde büyük turnuvaya imza atıyor.

Türkiye Satranç Federasyonu, 19

Türkiye’nin dört bir yanında 7’den 70’e tüm satranç sporcularının hamle yapabileceği anlamlı turnuvada 19 Mayıs’ın unutulmaz coşkusu ve sevgisi satranç sporunun birleştirici gücüyle buluşacak. Samsun’da başlayacak olan turnuva heyecanı rekor bir katılımla dalga dalga Türkiye’nin tüm illerine yayılacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası Chess.com Online Satranç Platformu üzerinden 19 Mayıs 2020 Salı günü tüm illerde eş zamanlı olarak Saat:15:00’de başlayacak.

Türkiye Satranç Federasyonundan online turnuva hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, “Türkiye’nin dört bir yanından 7’den 70’e tüm satranç sporcularının hamle yapabileceği turnuvada 19 Mayıs’ın unutulmaz coşkusu ve sevgisi, satranç sporunun gücüyle buluşacak” denildi. Turnuva için büyük heyecan yaşadıklarını belirten Başkan Gülkız Tulay, “Hep birlikte çok güzel işlere imza atıyoruz. Online turnuvalar, seminerler ve eğitimlerle satranç sporunun ulaşılabilirliğini ve önemini bir kez daha göstermiş olduk. Online turnuvamızda da kıymetli il temsilcilerimizle 81 ilimizde büyük bir rekora imza atacağız.Bunun için gönülden emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca  Turnuvaya Katılım İşlemleri ise şu şekilde; 

Chess.com platformundan kullanıcı adını oluşturan sporcularımız https://www.chess.com/club/tsf-erzincan-il-temsilciligi linkinden turnuvaya çevrim içi kayıtlarını yapabilirler.

Çevrimiçi kayıt esnasında chess.com kullanıcı adlarının doğru bir şekilde yazılması zorunludur.

Kayıt Listesinde kullanıcı adınız onay sürecinden sonra görünecektir.

17 – 18 Mayıs tarihlerinde chess.com hesabınıza girip bildirimlerinizde yer alan gelen ilinize ait 19 Mayıs Turnuvası davetini kabul ederek kayıt işlemlerini tamamlamış olacaksınız.

Turnuvadan 1 saat önce (19 Mayıs Saat:14:00) chess.com turnuva sayfasına gelerek ‘’turnuvaya katıl’’ butonuna tıklayabilirsiniz.

Turnuva Yönergesi …Erzincan…

Turnuvaya Kayıt olmak için https://www.chess.com/club/tsf-erzincan-il-temsilciligi
Turnuva Linki https://www.chess.com/live#t=1223443