Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off Finali Temmuz'da

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı birinci amatör play-off final maçının 18 Temmuz tarihinden sonra bir hafta içerisinde oynatılacak.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri

Tüm Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde ve ilimizde virüs sebebiyle askıya alınan Amatör Liglerinin kaderi belli oldu. 1. Amatör Küme Futbol Ligi belirlenen kurullar kapsamında kaldığı yerden 18 Temmuz’dan oynatılacağı belirtirken, 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde ise karşılaşmaların oynanmayacağını bildirdi.

Erzincan ASKF Genel Başkanı Emin Turan TFF’ nin 18 Temmuz 2020 tarihinde oynatmayı planladığı 2. Lig 3.lig ve BAL ligleri fikstürü yayınlandığı tarihi müteakip bizde Erzincan olarak final müsabakası ve baraj karşılaşması tarihlerini belirleyip onay için TFF amatör işler kuruluna göndereceğiz. Korona virüs tedbirleri kapsamında oynanamayan birinci amatör play-off final maçının 18 Temmuz 2020 tarihinden sonra oynatmayı planlıyoruz, bir aksilik olmazsa Birinci Amatör’ün TFF’nin belirlediği statüleri göre tamamlanacağını ifade ederek, final maçında her iki takıma da şimdiden başarılar diledi. Başkan Turan, ayrıca final oynamaya hak kazanan her iki kulüp yetkilileri ile önümüzdeki günlerde biraraya gelerek final karşılaşmamızı hangi tarihte oynayacağımıza karar vereceğiz. Takımlarımıza hak ettikleri yolda başarılar diliyorum dedi.