Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahanın sultanları farklı başladı

Kadınlar 3. Liginde mücadele eden Erzincan Gençlerbirliği Gençlik ve Spor ile Erzincan Gençler Gücü Spor Kadın Futbol Takımları 2019 – 2020 Sezonuna fırtına gibi başladılar.

Kadınlar 3. Liginde mücadele

Haber: İbrahim Gürler

Türkiye Kadınlar 3. Lig’inde 2019-2020 futbol sezonu ilk hafta maçlarıyla başladı. Ligde 6. Grup’ta mücadele eden Erzincan takımları haftayı farklı kazanarak lige galibiyetle başladılar.

6 takımın mücadele ettiği Türkiye Kadınlar 3. Ligi 6. Grup maçları hafta sonu oynadı. Erzincan Temsilcilerinden Erzincan Gençlerbirliği Gençlik ve Spor kulübü ligin ilk haftasında Trabzon 1923 Spor Kulübüne konuk oldu. Deplasmanda oynanan karşılaşmayı Erzincan temsilcisi 7-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

ALEYNA HATTRİCK YAPTI

Akyazı Şenol Güneş Tesisleri sentetik sahada oynanan karşılaşmaya üstün başlayan Erzincan Gençler Birliği İlk yarıyı Aleyna’ nın attığı 3 golle 3-1 önde bitirdi. Maçın 2. yarısında da üstün oyununu sahaya yansıtan Erzincan Gençler Birliği Gamze(2) Merve ve Gül’ ün ayağından bulduğu gollerle maçı 7-2 kazandı.  Gençler Birliği Spor kulübü ligin ikinci haftasında ise evinde Rize Yeşil Çayspor ile karşı karşıya gelecek.

GENÇLER GÜCÜ’DE FARKLI KAZANDI

Erzincan Gençler Gücü Spor Kadın Futbol Takımı da ilk maçında sahasında Trabzon ekibi Trabzon Kardelenspor’u ağırladı. Erzincan temsilcisi Gençler Gücü mücadeleyi 5-0’lık skorla kazanmayı başardı. Yeni sezona galibiyetle başlayan Erzincan Gençler Gücü Spor, 3 puan mutluluğu yaşarken, yeşil sahanın sultanları ligin ikinci haftasında deplasmanda Giresun Sanayispor’a konuk olacak.