Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Erz Enerji Belediyespor

Erzincan Amatör Küme U-16 Futbol Ligi’nin son maçında Erz Enerji Belediyespor Erzincan Ulalarspor’u 5-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Erzincan Amatör Küme U-16

Haber: İbrahim Gürler 

2019-2020 Futbol Sezonu’nda  Antrenörlüğünü Yener Uludağ’ın yaptığı  Erz Enerji Belediyespor U-16 futbol takımı gurubundaki tüm maçları kazanarak Erzincan şampiyonu oldu.

Birbirinden çekişmeli geçen karşılamaların ardından Erz Enerji Belediyespor  son maçta Erzincan Ulalarspor’u 5-0 mağlup ederek Erzincan Amatör Küme U-16 Futbol Ligi’nin şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı. Şampiyonluk kupasını Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun ve  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkililerinin elinden alan Şampiyon Erz Enerji Belediyespor’lu oyuncular şampiyonluğu eğlenerek kutladılar.

Düzenlenen Kupa töreninden sonra bir açıklama yapan Erz Enerji Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Taştı; Erzincan’da gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. U-16 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan takımımızı tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonası’nda İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden güzel haberler ile döneceklerinden şüphemiz yoktur. Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2019-2020 Futbol Sezonunda kuruluşunun ikinci yılında U-16 ligi kategorisinde şampiyon olan Erz Enerji Belediyespor takımlarımızı tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.