Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Okulları Açılışı Yapıldı

Spor Okulları ile Engelsiz Spor Okullarının 2022 Yılı Açılış törenleri 81 İl Merkezinde sporcuların ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi

Spor Okulları ile Engelsiz

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları ile Engelsiz Spor Okullarının 2022 Yılı Açılış törenleri 81 İl Merkezinde sporcuların ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Erzincan’da gerçekleştirilen tören Müstakil Atletizm Pistinde düzenlendi.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm, Badminton, Basketbol, jimnastik, Artistik jimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Paten, Hentbol, Judo, Karate, Atıcılık, Tenis, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme olmak üzere 21 branşta alanında uzman antrenörleri eşliğinde ücretsiz eğitim verilecek.

“Yaza Hareketli Giriyoruz” mottosuyla yapılan törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu “Bu yaz tatili dolu dolu geçecek ve içinizden çok güzel şampiyonlar çıkacak. Sizlerden tek isteğim şu; bütün arkadaşlarınızı bizim tesislerinize davet edebilirsiniz. Tüm mahalledeki arkadaşlarınızı, akrabalarınızla hep birlikte çok güzel bir yaz geçireceğiz. Sizinle birlikte çok eğleneceğiz. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

2021-2022 eğitim-öğretim sezonunun kapanmasıyla birlikte Müstakil Atletizm Pisti sahasında buluşan her yaş grubu öğrenciler kendi kategorilerinde birbirinden farklı performanslarla coşkulu bir yaz tatiline merhaba dedi