Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toyran ailesinin mutlu günü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şube Başkanı Teknik Direktör Yılmaz Toyran, kızının mürüvvet sevincini yaşadı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği

Haber: İbrahim Gürler 

TÜFAD Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran’ın kızı Özge Toyran ve Birkan Ergan gerçekleşen düğün töreninde yaşamını birleştirdi.

Özge Toyran ve Birkan Ergan’ın düğününe Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincan TSO Bakanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, spor camiasından bir çok isim ve çok sayıda davetli katıldı..

ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN AKSUN KIYDI

Çiftin nikahını Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, kıyarken Erzincan’ın tanınmış İş adamlarından Süleyman Tan ve oğlu Emin Tan, ise nikah şahitliği yaptı. Kıyılan nikahın ardından çiftin evlilik cüzdanı Milletvekili Burhan Çakır, tarafından damat Birkan Ergan’a verildi. Nikah merasiminde konuşan Belediye Başkanı Bekir Aksun , dünya evine giren çifte ömür boyu mutluluk diledi.

KONUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİLER

Geniş bir aile topluluğu içerisinde gerçekleşen düğün merasiminde Yılmaz – Özlem Toyran çifti her bir konukla tek tek ilgilendiler